Om Nymann VVS

Står du og mangler en professionel og kvalitetsbevidst VVS’er i nærheden af Svendborg, Nyborg, Ringe eller et andet sted på Fyn? Hos Nymann VVS er vi specialister i alle former for VVS arbejde, og derfor kan vi med garanti hjælpe dig, hvis du står og mangler en erfaren fagmand. Vi er KMO autoriseret VVS'er, hvilket er din garanti for et korrekt udført arbejde.

KMO certificeret virksomhed

Vi kan med stolthed sige at vi er blevet en KMO certificeret virksomhed.

Dette er kølebranchens Miljøordning der gør vi kan servicere varmepumper med op til 2,5 kg kølemiddel.

Besøg vores Facebook profil

Klik her

VVS

Vi tilbyder professionelt VVS-arbejde i forbindelse med dit nybyggeri.

Når du vælger at bygge selv, er det vigtigt, der er styr på VVS-installationerne. Det er her at vi kommer ind i billedet.

Vi kan hjælpe dig med et hav af forskellige opgaver som for eksempel ordentlig ventilation på badeværelset samt korrekte VVS-installationer i hele huset.

Fjernvarme service

Hos Nymann VVS har vi et stærkt team af professionelle VVS’er, der har den rette ekspertise og erfaring til at udføre fjernvarme service. Vi sørger for at dit varmeanlæg bliver tjekket for om det trænger til at blive justeret, renset eller udskiftet, så vi sikrer at det fungerer optimalt og har den rette ydeevne. Fejl og mangler kan nemlig resultere i et for højt varmeforbrug, og dermed dyrere varmeregninger.

Varmepumper

Hos Nymann VVS er vi autoriseret VVS'er, der kan hjælpe dig med alle typer af VVS arbejde, og har mange års erfaring og ekspertise indenfor bl.a. varmepumper. Derfor kan vi stå for både montering, installering og service uanset om det er luft til luft - eller luft til vand varmepumpe. Vi er KMO autoriseret, hvilket er din garanti for et korrekt udført arbejde.

Billedgalleri

  • Nymann VVS Varmepumper, Svendborg - 1
  • Nymann VVS Varmepumper, Svendborg - 2
  • Nymann VVS Varmepumper, Svendborg - 3
  • Nymann VVS Varmepumper, Svendborg - 4

Nymann VVS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnNymann VVS ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:19-08-2022
CVR-nr:43453718
Selskabskapital40000
Omsætning-
NACE-branche432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

Ledelse/Administration

René NymannDirektør

Alternative nummerformater

4133344441 33 34 444133 344441 333 444