Om Nos Creare

Nos Creare er latin og betyder “Vi skaber”. Grunden til at vi hedder følgende er fordi at vi er med til at skabe nyt her på Sjælland. Vi skaber alt lige fra indkørsler, højbede til nye badeværelser, og køkkenfliser, mm. men også fordi er vi skaber et utroligt flot og kvalitets sikret håndværk sammen med vores kunder. Vores murer, og anlægsgartnere er iderige og fremtidsorienteret og vil gå den ekstra mil for at sikre, at vores kunder er tilfredse.

Vores værdier

Nos Creare har altid kundens ønsker med i hele processen for at sikre at projektets resultat bliver som forventet. Det gode samarbejdet mellem os og bygherre gør at vi når i mål med vores opgaver, og samtidig sikre dig som kunde at få leveret et færdigt resultat, som ønsket!

Vi vægter kundetilfredsheden højere end noget andet, og derfor laver vi ALTID en tilfredsheds vurdering efter endt projekt, og gennemgår med bygherre. Dette mindsker mulighederne for at ende med utilfredse kunder, og sikre fremtidige forbedringer.

Vores mission

Vores mission

Er at levere den bedste kundeservice og det fineste håndværk i branchen. Vi stræber efter at imødekomme alle vores kunders behov og levere resultater, der overgår deres forventninger. Vi tror på, at god kommunikation og ærlighed er nøglen til et succesfuldt samarbejde, og vi går altid den ekstra mil for at sikre tilfredse kunder.

Billedgalleri

  • Nos Creare Byggeentreprenør, anlægsentreprenør, Egedal - 1
  • Nos Creare Byggeentreprenør, anlægsentreprenør, Egedal - 2
  • Nos Creare Byggeentreprenør, anlægsentreprenør, Egedal - 3

Nos Creare, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnNos Creare
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:04-04-2022
CVR-nr:43175890
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

Ledelse/Administration

Rasmus Krogh BangFuldt ansvarlig deltager