Nordsjællands Bygningsrådgivning ApS logo

  Nordsjællands Bygningsrådgivning ApS

  Om firmaet

  I Nordsjællands Bygningsrådgivning ApS prioriterer vi et sundt byggeri, hvor byggeteknik, kvalitet og design går hånd i hånd, og har høj prioritet. Ved et sundt byggeri forstår vi et byggeri, der klarer sig med mindst mulig...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  50 80 30...
  Adresse

  Danstrupvej 27L

  3480 Fredensborg

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  I Nordsjællands Bygningsrådgivning ApS prioriterer vi et sundt byggeri, hvor byggeteknik, kvalitet og design går hånd i hånd, og har høj prioritet. Ved et sundt byggeri forstår vi et byggeri, der klarer sig med mindst mulig vedligeholdelse. Vi har en personlig tilgang til vores kunder og deres projekter. Vores målgruppe er derfor bygherrer, der ønsker denne individuelle service og prioriterer kvalitet gennem at bygge sundt. Nordsjællands Bygningsrådgivning er specialister i at gennemgå bygninger for byggetekniske problemer. Vi gennemgår også byggerier for svamp, PCB, bly og asbest.

  Vi leverer kvalitet og holdbare løsninger

  I Nordsjællands Bygningsrådgivning går vi ind for et sundt og smukt byggeri, hvor byggeteknik, kvalitet og design er i top. Ved et sundt byggeri forstår vi et hus, der klarer sig med mindst mulig vedligehold. Det giver langt den bedste totaløkonomi for kunden, hvis man bygger sundt.

  Vi har en personlig tilgang til vores kunder og deres projekter. Vores målgruppe er derfor bygherrer, der ønsker denne individuelle service og prioriterer kvalitet gennem at bygge sundt. Vi leverer den erfarne og professionelle ekspertise hele vejen til det bedste resultat.

  Nordsjællands Bygningsrådgivning ApSs valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Nordsjællands Bygningsrådgivning ApS

  Omsætning

  728 tkr

  Afkastningsgrad

  -393.27 %

  Antal ansatte

  1

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Nordsjællands Bygningsrådgivning ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  NORDSJÆLLANDS BYGNINGSRÅDGIVNING ApS

  CVR-nr:

  30358694

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Selskabskapital

  50 000

  NACE-branche

  711100 Arkitektvirksomhed

  Startdato:

  14-03-2007

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  50803090

  50 80 30 90

  5080 3090

  50 803 090