Multi Text Skilte & Print ApS

  Om firmaet

  Multi Text Skilte & Print ApS logo

  Multi Text Skilte & Print ApS laver alt indenfor skilte, print, facader, pyloner, autoreklame, folietekster, laminering og udstillinger. Vi kan også hjælpe dig.

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  57 61 42...
  Adresse

  Jættevej 10

  4100 Ringsted


  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Multi Text Skilte & Print ApS laver alt indenfor skilte, print, facader, pyloner, autoreklame, folietekster, laminering og udstillinger. Vi kan også hjælpe dig.

  Multi Text tilbyder

  Alt i folie og print løsninger stort som småt. Alt i skiltning ude som inde, fra små dørskilte til store pyloner og facadeskilte. Alt i dekorering af køretøjer fra cykel til modulvogntog. Vi kan også hjælpe dig med grafiske løsninger, så du får et flot design.

  Vi sætter stor fokus på at give den bedste rådgivning, så vi sammen opnår det bedste resultat.

  Vi laver digitale oplæg, så du har mulighed for at se, hvordan det færdige resultat vil se ud, inden det ryger i produktion.

  Når oplægget er godkendt, har vi egen produktion og 40 meter lang monteringshal, så vi har plads til din bil. Vi monterer også gerne hos dig.

  Vi kommer vidt omkring, så kontakt os gerne for landsdækkende løsninger.

  Om Multi Text

  Vi er en skiltevirksomhed beliggende i Ringsted på Jættevej 9 og 10, hvorfra vi er leveringsdygtige i stort set alt indenfor bil- og busdekoration, print, skilte, butiksudsmykning og sjove special opgaver – kun fantasien sætter grænser.

  Udviklingen har været stor – fra starten i 1978 med en enkelt medarbejder, der lavede dekorationer med håndskåret folie og pensel – til i dag hvor vi, efter flere ny- og tilbygninger, er 18 engagerede og dygtige medarbejdere, og håndskæring og pensel er skiftet ud med storformat- og UV-printere og skære- og fræsemaskiner.

  Vi startede som en del af Laugesens Autolakereri A/S, men fik hurtigt vores eget navn og brand – Multi Text A/S. I 2004 blev vi så helt selvstændige, da vi fik eget CVR nr. og navnet blev ændret til Multi Text Skilte & Print ApS.

  Vi har stadig et tæt samarbejde med Laugesens Autolakereri A/S, og deler ejer, adresse og administration.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Multi Text Skilte & Print ApS

  Omsætning

  5 025 tkr

  Afkastningsgrad

  6.98 %

  Antal ansatte

  16

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Multi Text Skilte & Print ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  MULTI TEXT SKILTE & PRINT ApS

  CVR-nr:

  28493894

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  731190 Anden reklamevirksomhed

  Selskabskapital

  125 000

  Startdato:

  31-12-2004

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  57614230

  57 61 42 30

  5761 4230

  57 614 230