Om Madam B’ Kaffe

Madam B’ Kaffe står får kvalitet og ordentlighed, og leverer derved kaffeprodukter af bedste kvalitet. Vi har brygget kaffe siden december 2017 og har håndelaget der kræves til at brygge en god kop kaffe.

Om os

Vi gør din fest lidt hyggeligere - om det er til runde fødselsdage, en konfirmationsfest, studenterfest, bryllupsfest - enhver fest - barnedåb eller fodboldstævner, DHL-løb, loppemarkeder, andre gadearrangementer m.m.

Madam B' Kaffe - kaffe med sjæl, og vores præsentable og professionelle personale, bidrager til de festligste rammer for dig/jer.

Ønsker du et arrangement, hvor du selv afholder alle udgifter, eller et arrangement hvor folk selv betaler, men I blot ønsker at tilbyde muligheden at få kaffe?

Vores lyseblå nostalgiske kaffevogn, bringer samhørighed og hyggen frem over en god kop kaffe.

Vores produkter

I det omfang det er muligt, er vores produkter Økologiske. Vores kaffe får vi fra Copenhagen Coffee Lab - blandt de mest smagfulde kaffeprodukter. Vores kaffe er 100% arabica - som har den stærke, men afrundede kaffesmag. Vi har gjort en ypperlig indsats for at finde frem til netop den bønne vi anvender.

Madam B’ Kaffe, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Marianne Bartlmä

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

15-11-2017

CVR-nr:

39085674

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

563000 Cafeér, værtshuse, diskoteker mv.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Marianne Bartlmä

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

2496144524 96 14 452496 144524 961 445