Om firmaet

  LM VVS tilbyder en lang række services inden for VVS-arbejde. Vores kunder er som oftest private, men vi varetager også gerne opgaver fra virksomheder. Så uanset om du står og skal have renoveret badeværelset i privaten, eller...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  29 27 44...
  Adresse

  Åkirkebyvej 39

  3700 Rønne

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  LM VVS tilbyder en lang række services inden for VVS-arbejde. Vores kunder er som oftest private, men vi varetager også gerne opgaver fra virksomheder. Så uanset om du står og skal have renoveret badeværelset i privaten, eller du skal have igangsat et mere omfattende nybyggeri i forbindelse med din virksomhed, så står vi klar til at rådgive og gennemføre opgaven, så vi kan føre dit projekt ud i livet. Vi har også en afdeling i Tejn: Leif Mogensen VVS, Stædet 3B, 3770 Allinge, tlf.: 56480391.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  LM VVS ApS

  Omsætning

  1 618 tkr

  Afkastningsgrad

  27.50 %

  Antal ansatte

  4

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra LM VVS ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  LM VVS ApS

  CVR-nr:

  27524141

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  642020 Ikke-finansielle holdingselskaber

  Selskabskapital

  125 000

  Startdato:

  20-06-2006

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  29274477

  29 27 44 77

  2927 4477

  29 274 477