Om firmaet

  Le Pac er en blomster- og gavebutik med mange spændende og sjove gaveideer. Vi laver alt inden for bryllups- og begravelsesbinderi, og har et stort udvalg inden for special øl, vin, chokolade og lakrids fra Johan Bülow.

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  98 43 06...
  Adresse

  Søndergade 23B

  9900 Frederikshavn

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Le Pac er en blomster- og gavebutik med mange spændende og sjove gaveideer. Vi laver alt inden for bryllups- og begravelsesbinderi, og har et stort udvalg inden for special øl, vin, chokolade og lakrids fra Johan Bülow.

  Inspiration

  Vi holder til i Frederikshavn, og med omkring 40 år i branchen tør vi godt kalde os selv en erfaren blomsterforhandler med sans for kvalitet. Vores daglige arbejde er primært centreret omkring blomster; afskårne blomster, kranse, buketter til enhver anledning samt bryllups- og begravelsesbinderi. Derudover forhandler vi også øl, vin, chokolade og Johan Bülow-lakrids. Vi er altså mere end bare en blomsterbutik, og hos os kan du få lidt af det hele.

  Hos Le Pac benytter vi os af årstidens blomster, og vores forskellige buketter, kranse og binderier vil altså ændre udseende i løbet af året. Det som dog kendetegner vores arbejde hver dag året rundt, er kvalitet og sans for smukke sammensætninger.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Le Pac

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  1

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Le Pac findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Le Pac v/Margrethe Theodora S Ruggaard

  CVR-nr:

  26090784

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  477610 Blomsterforretninger

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  15-06-2001

  Ledelse/Administration
  Margrethe Theodora Suhr Ruggaard

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  98430641

  98 43 06 41

  9843 0641

  98 430 641