Om Klar Boligrådgivning ApS

Klar Boligrådgivning giver dig klarhed i dit boligprojekt hvad enten du skal købe ny bolig, opføre nyt byggeri, renovere din nuværende bolig eller står med en bygningsskade.

Klarhed i dit boligprojekt

Klar Boligrådgivning er din byggesagkyndige rådgiver når du skal bygge nyt og skal sikre at byggeriet forløber som det skal. Vi tager dialogen med byggefirmaet eller entreprenøren på pladsen.

Når du skal købe en ny bolig skaber vi klarhed over de mangler som boligen gemmer på -udover de i tilstandsrapporten beskrevne emner. Hertil indhenter vi tilbud på, hvad det vil koste at renovere de forskellige mangler. Derved får du som køber et reelt overblik over, hvad du skal bekoste på den bolig du påtænker at købe.

Udover rådgivning i købs og nybyg-situationer er Klar Boligrådgivning din ekspert når det kommer til fugt- og skimmelskader i din bolig. Vi danner et overblik over din skade og rådgiver dig i forhold til, hvordan skaden skal udbedres og håndteres således, at den ikke genopstår eller giver yderligere skader på huset og dennes konstruktioner.

Klar Boligrådgivning ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Klar Boligrådgivning ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

14-11-2020

CVR-nr:

41854456

Selskabskapital

40000

Omsætning

-

NACE-branche

711210 Rådgivende ingeniørvirksomhed inden for byggeri og anlægsarbejder

Ledelse/Administration

Direktør

Rebekah Addani Abana Beck

Stifter

Rebekah Addani Abana Beck

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

303 tkr

Afkastningsgrad

10,24 %

Antal ansatte

1

Søgeord

Søgeord mangler