Om JS Hundepleje

JS Hundepleje er en "Fear free Certificeret" hundesalon.Fear free certificering er en speciel uddannelse indenfor positiv og stressfri håndtering, skræddersyet til de forskellige fagområder.Jeg har i mange år arbejdet meget med træning og adfærd, og derfor er det fantastisk at være en del af et kompetent Fear Free team, hvor vi supplere og spare med hinanden indenfor både pleje, veterinær, træning og adfærd.

Yderligere information

Mange hunde er bange for at komme til frisøren. Derfor er jeg opmærksom på, at hvis jeg på nogen måde fornemmer, at hunden bliver presset, så tager vi lige en lille hygge pause og kommer roligt tilbage i hundens eget tempo.

Da salonen er hjemme hos mig selv, kan jeg tilbyde at hundene kan blive her til man evt. har fri fra arbejde. Derfor behøver man ikke, at tage en hel dag fri. Dog tager jeg et ekstra tillæg på 50 kr. hvis det bliver efter kl. 17, da hundene så trænger til en ekstra tissetur.

Jeg tilbyder også ”tilvænning” til salonen. Det kan være en hvalp/hund der skal lære at komme i salonen, eller en der er blevet så bange, at den har brug for at kunne "nulstille" og starte forfra.

JS Hundeplejes valgte links

JS Hundepleje, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnJS Hundepleje
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:15-11-2021
CVR-nr:42830984
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche960900 Andre personlige serviceydelser i.a.n.

Ledelse/Administration

Julie Damstedt SmithFuldt ansvarlig deltager