Om Iversen Anlægsgartner

Mere end 40 års erfaring med fældning, anlæg og meget mere.Jeg kommer og hjælper, når træerne skal beskæres, indkørslen skal anlægges og plænen skal gøres sommerklar. Ingen opgave er for stor eller for lille, og jeg kører i hele Østjylland.Er hækken blevet for høj og/eller for bred, så trænger den måske til at blive klippet ned/ind. Eller drejer det sig om den halv- eller helårlige klipning, så klarer vi også det.

Belægning

Er der vandpytter på terrassen efter regnvejr? Trænger trappen til at blive sat om eller er der måske behov for en helt ny belægning? Vi klarer det hele.

Nyanlæg

Trænger den gamle have til at blive lagt om? Er der tale om renovering af en eksisterende have eller om etablering af et helt nyt anlæg? Ring eller skriv til os, så ser vi på mulighederne og finder en løsning.

Vedligeholdelse

Er du kørt træt i arbejdet med ukrudt, hækklip mv., så kan vi lave en aftale om vedligeholdelse af haven. Vi vil sammen lave en plan for vedligeholdelse af din have, én eller to gange - eller måske en fuld vedligeholdelsesplan. Vi klarer det hele.

Beskæring af træer og buske

Er haven vokset jer over hovedet? Har de dominerende træer og buske taget overhånd? Eller trænger I og haven bare til noget nyt? Beskæring er én af vores spidskompetencer, og vi beskærer både træer og buske. Er der noget, som skal helt væk, klarer vi også dét, både over og under jorden, så der er klar til nye planter, som vi selvfølgelig også kan være behjælpelige med.

Iversen Anlægsgartners valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Iversen Anlægsgartner Anlægsgartner, Odder - 1
  • Iversen Anlægsgartner Anlægsgartner, Odder - 2
  • Iversen Anlægsgartner Anlægsgartner, Odder - 3
  • Iversen Anlægsgartner Anlægsgartner, Odder - 4

Iversen Anlægsgartner, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

IVERSEN ANLÆGSGARTNER

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-01-2023

CVR-nr:

30786289

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

813000 Landskabspleje

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Kurt Iversen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-