Om Intra.Legal Advokatfirma

Intra.legal advokatfirma bistår såvel virksomheder som privatpersoner i forbindelse med udarbejdelse af kontrakter og håndtering af rets- og voldgiftssager. Intra.legal rådgiver desuden bl.a. om konkurrenceret, markedsføring, rettigheder, udbud, erstatning, forsikring og tvister med myndigheder.

Om Intra.legal

Intra.legal er et moderne omkostningseffektivt dansk advokatfirma. Al kommunikation sker direkte med en kvalificeret advokat, som er tilgængelig, når klienten har behov for det. Intra.legal ønsker at fungere som en INTEGRERET OG OMKOSTNINGSEFFEKTIV del af din virksomhed. Arbejdet udføres til en lav timetakst eller en på forhånd aftalt fast pris.

Klienterne er danske og internationale virksomheder samt andre advokatfirmaer med behov for Intra.legals specialkompetencer eller blot behov for aflastning i spidsbelastningsperioder.

Privatpersoner kan også være klienter hos Intra.legal.

Intra.legal drives af advokat Asser Rung-Hansen, der har mange års erfaring med kontrakter og rådgivning om bl.a. konkurrenceret, udbudsret, markedsføringsret og erstatningskrav. Han har møderet for landsret og har ført en lang række komplekse RETS- OG VOLDGIFTSSAGER, herunder tvister med offentlige myndigheder.

Billedgalleri

  • Intra.Legal Advokatfirma Advokat, Rudersdal - 1
  • Intra.Legal Advokatfirma Advokat, Rudersdal - 2
  • Intra.Legal Advokatfirma Advokat, Rudersdal - 3

Intra.Legal Advokatfirma, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnIntra.legal advokatfirma v/Asser Rung-Hansen
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:22-05-2018
CVR-nr:39622645
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche691000 Juridisk bistand

Ledelse/Administration

Asser Rung-HansenFuldt ansvarlig deltager