Om firmaet

Inhouse Bornholm er det nye store møbel- og inspirationshus på Bornholm - ialt 3000 m/2. I de lokaler som tidligere rummede en stor fiskefabrik findes i dag: En topmoderne Møblér møbelforretning, Designa Køkken og bad butik,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
56 44 10...
Adresse

Sdr Hammer 4

3730 Nexø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

10:00 - 14:00

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Inhouse Bornholm er det nye store møbel- og inspirationshus på Bornholm - ialt 3000 m/2. I de lokaler som tidligere rummede en stor fiskefabrik findes i dag: En topmoderne Møblér møbelforretning, Designa Køkken og bad butik, Kop&Kande butik og Botex butik. Alle har de nyeste varer indenfor indretning og til enhver smag og ethvert behov. Dertil er vi på nettet på www.inhouse.dk altid med nogle super gode tilbud.

Velkommen hos Møblér Bornholm

Vi er beliggende på Nexø Havn og er i dag et bolighus med stort set alt vedr. indretning fra kælder til kvist og fra væg til væg.

Vi har i dag et stort møbeludvalg på 2500 m2 hvor vi b.la. får vores møbler via Danbo Møbler og derudover et bredt udsnit af leverandører som vi selv vælger. Vi har en del Designermøbler ikke mindst fra Fredericia Furniture og Erik Jørgensen.

Derudover har vi Designa Køkken og bad hvor vi kan lave alt lige fra det fine køkken hvor man ikke selv vil røre en finger over til gør-det-selv modellen hvor man gerne vil gør det hele selv.

Vi tilbyder i alle tilfælde at lave alt tegnings arbejde og skulle man bruge en håndværker så har vi egen køkken montør.

Sidste skud på stammen er en stor Kop & Kande butik med alt hvad hjertet begærer indenfor isenkram.

Til huset har vi en erhvervs afd. hvor vi leverer til det travle erhvervsliv. Kontormøbler, solafskærmning, skolemøbler, institutions møbler, Cafe og hotelmøbler osv.

Inhouse er stedet hvor vi kan hjælpe dig uanset om du har brug for en ny knage til entreén eller det er en totalrenovering af hele huset eller hotellet. Eller du bare har brug for at få lidt ny inspiration.

På gensyn!

InHouse Bornholms valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

InHouse Bornholm

Omsætning

7 828 tkr

Afkastningsgrad

7.51 %

Antal ansatte

16

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra InHouse Bornholm findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

INHOUSE BORNHOLM A/S

CVR-nr:

30204883

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

7 000 000

NACE-branche

475910 Møbelforretninger

682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Startdato:

19-01-2007

Ledelse/Administration
Kristian Barslund Jensen

Bestyrelsesformand

Kjeld Poulsen

Bestyrelsesmedlem

Daniel Barslund

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

56441011

56 44 10 11

5644 1011

56 441 011