Om firmaet

  Byg om, til eller nyt - og få en bolig, som matcher din families behov. Få to forskellige skitseforslag så dine muligheder bliver belyst og du bliver sikker på at vælge den rigtige løsning til dit projekt. INDENI vil være det...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  61 61 70...
  Adresse

  Rolf Krakesvej 29

  3600 Frederikssund

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Byg om, til eller nyt - og få en bolig, som matcher din families behov. Få to forskellige skitseforslag så dine muligheder bliver belyst og du bliver sikker på at vælge den rigtige løsning til dit projekt. INDENI vil være det bedste valg af samarbejdspartner, når du skal have skitseret et nyt hus, tegnet en tilbygning, tegnet en ny førstesal på din bolig, eller have bygget til sommerhuset. Hør om dine muligheder hos INDENI - et arkitektfirma, som rådgiver private.

  Introduktionsmøde

  På introduktionsmødet fortæller I om jeres ideer, behov og ønsker. Vi drøfter, hvilke muligheder der er i projektet. Jeg lytter og giver kvalificeret med- og modspil. Mødet varer en times tid. Ud fra vores møde udarbejder jeg to forskellige skitseforslag. Ring og bestil et møde eller send en mail. Mødet koster 1.200,- ekskl. moms.

  INDENI ApSs valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  INDENI ApS

  Omsætning

  632 tkr

  Afkastningsgrad

  -1.98 %

  Antal ansatte

  1

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra INDENI ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  INDENI ApS

  CVR-nr:

  29532915

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  711100 Arkitektvirksomhed

  Selskabskapital

  125 000

  Startdato:

  24-04-2006

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  61617058

  61 61 70 58

  6161 7058

  61 617 058