Om firmaet

  Miljø- og energirigtige vinduesløsninger i plast og træ/alu. Hvidbjerg Vinduet har i mere end 30 år sat kvalitet og design øverst på dagsordenen. Hos os går innovation og ny teknologi hånd i hånd med gedigent dansk håndværk....

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  96 91 22...
  Adresse

  Østergade 24

  7790 Thyholm

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Miljø- og energirigtige vinduesløsninger i plast og træ/alu. Hvidbjerg Vinduet har i mere end 30 år sat kvalitet og design øverst på dagsordenen. Hos os går innovation og ny teknologi hånd i hånd med gedigent dansk håndværk. Alle Hvidbjerg Vinduets produkter fremstilles på egne fabrikker i Danmark, er CE-mærket og kvalitetscertificeret i henhold til DVC. Hvidbjerg Vinduet er medlem af VinduesIndustrien og omfattet af VinduesIndustriens garantiordning.

  Supplerende oplysninger

  Dansk kvalitet - dansk håndværk

  Med over 30 år på det danske vinduesmarked ligger der vægt bag ordene, når vi lover bæredygtige løsninger til byggeriet.

  Kvalitet, design og god service er en mærkesag for os. Hos Hvidbjerg Vinduet går innovation og ny teknologi hånd i hånd med gedigent håndværk, og vi er konstant på forkant med udviklingen indenfor miljø- og energirigtige vinduesløsninger i plast og træ/alu.

  Hvidbjerg Vinduet er en ordreproducerende virksomhed med et moderne og fleksibelt produktionsapparat, der gør os i stand til at levere kunde-tilpassede løsninger til ethvert byggeri.

  Alle Hvidbjerg Vinduets produkter, som fremstilles på egne fabrikker i Danmark, er CE-mærket og kvalitetscertificeret i henhold til DVC (Dansk Vindues Certificering). Hvidbjerg Vinduet er endvidere omfattet af VinduesIndustriens garantiordning.

  Vinduesløsninger til ethvert byggeri

  Vores produkter tilgodeser både et funktionelt og æstetisk behov, og vi tilbyder et væld af muligheder, der passer til alle typer af huse. Aluminium ude - træ inde, plast med høj isolerings evne, lavenergiglas som standard, slanke, klassiske profiler der sikrer maksimalt lysindfald.

  Everluxx Plus® er den nye generation af plastvinduer med en helt suveræn isoleringsevne. Sammen med Everluxx Classic®, ligeledes i miljøvenligt plast, og Alux® i træ/alu, udgør de et stærkt tre-kløver, hvor miljø, design og kvalitet står øverst på listen over fordele.

  Professionel rådgivning og kundeservice

  Vores kundeservice består af et velfungerende team. Vi har salgskonsulenter i hele Danmark, som sammen med vores store net af forhandlere er parate med rådgivning ved konkrete projekter.

  Derudover sørger resten af vores dygtige og engagerede medarbejderstab for at dit valg af Hvidbjerg Vinduet, som seriøs og professionel leverandør, bliver indfriet.

  Kontakt os, eller en af vores forhandlere, så vi kan finde den perfekte løsning til netop dit projekt.

  Hvidbjerg Vinduets valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Hvidbjerg Vinduet

  Omsætning

  52 878 tkr

  Afkastningsgrad

  21.89 %

  Antal ansatte

  189

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Hvidbjerg Vinduet findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  HVIDBJERG VINDUET A/S

  CVR-nr:

  17010344

  Selskabsform

  Aktieselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  162300 Fremstilling af bygningstømmer og snedkeriartikler i øvrigt

  467310 Engroshandel med træ, trælast og byggematerialer

  222300 Fremstilling af bygningsartikler af plast

  Selskabskapital

  5 000 000

  Startdato:

  01-01-1993

  Ledelse/Administration
  Claus Arberg

  Adm. direktør

  Hans-Peter Meyer

  Bestyrelsesformand

  Søren Walther Olsen

  Bestyrelsesmedlem

  Johannes Volker Harbs

  Bestyrelsesmedlem

  Viser 4 af 7
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  96912222

  96 91 22 22

  9691 2222

  96 912 222