Om Hoffmann Biler

Hos Hoffmann Biler er vi specialister i servicering og reparation af varebiler, uanset mærke og størrelse. Vores værksted er fleksibelt med professionel og effektiv betjening af erfarne mekanikere. Med vores moderne værksted og professionel arbejdskraft, kan vi tilbyde kvalitetsarbejde til tiden. Desuden tilbyder vi leasing og salg af både nye og brugte varebiler. Kontakt os gerne for mere information eller læs nærmere på hjemmesiden.

Lastbiler:

Her hos Hoffmann Biler ved vi godt, at lastbilen er en arbejdsplads, som ikke skal holde stille mere end højst nødvendigt. Selv om vi har travlt, tager vi os tid til at få opgaverne løst, så vores kunder kan komme på vejen så hurtigt som muligt.

Varebiler:

Vi er specialister i servicering og reparation af varebiler, uanset mærke og størrelse. Vores værksted er fleksibelt med professionel og effektiv betjening af erfarne mekanikere. I forbindelse med salg af nye og brugte varebiler, kontakt Jesper Hoffmann på 87 200 499 for mere information.

Personbiler:

Vi servicerer og reparerer alle personbiler hos Hoffmann Biler, uanset mærke og alder. Som medlem af Mekonomen Autoteknik giver vi 3 års garanti på reservedele og 5 år på PROMEISTER reservedele.