Om firmaet

Herborg Planteskole har gennem mere end 45 år udviklet sig til en moderne planteskole med alt til haven med særligt fokus på udendørs haveplanter. På planteskolen har vi mange planter, der ikke er standard i et havecenter,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
97 17 21...
Adresse

Finderupvej 35

6920 Videbæk

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Herborg Planteskole har gennem mere end 45 år udviklet sig til en moderne planteskole med alt til haven med særligt fokus på udendørs haveplanter. På planteskolen har vi mange planter, der ikke er standard i et havecenter, ligesom vi kan prøve at skaffe specielle ønsker hjem enten fra Danmark eller udlandet. Kontakt os for mere information eller besøg vores hjemmeside.

Herborg Planteskole

Herborg Planteskole er Vestjyllands smukkeste havecenter. Vi er en planteskole af den gamle skole som stadig laver mange af planterne selv og sætter en ære i god rådgivning.

Vi har et stort udvalg i sjældne stedsegrønne, træer, planter til krukker og udplantning samt et bredt udvalg i planter til krukker, der skal ind i vintertiden.

Er der brug for hjælp og inspiration til den nye have eller ændringer i den gamle kommer vi gerne på havebesøg, evt. med havetegning, for et rimeligt beløb. Det er mulighed for at spise medbragt mad, idet der er cafe med gratis kaffe og te inden døre, ligesom det er muligt at spise den medbragte mad i en af de to pavilloner der er sat op til kunderne.

Herborg Planteskoles valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Herborg Planteskole

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Herborg Planteskole findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

HERBORG PLANTESKOLE V/BENT PEDERSEN

CVR-nr:

52613310

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

013000 Planteformering

Startdato:

01-07-1973

Ledelse/Administration
Bent Pedersen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

97172196

97 17 21 96

9717 2196

97 172 196