Om firmaet

  Sundhed, helhed og velvære for flere. helhedsHUSET tilbyder udvikling af sundhed og velvære – fysisk som mentalt, uanset hvilke livsbetingelser du har, og tager udgangspunkt i det sted du er lige nu. #Du behøver ikke at være...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  71 96 99...
  Adresse

  Vievej 1

  5700 Svendborg

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  9:00 - 16:00

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image

  Om os

  Sundhed, helhed og velvære for flere. helhedsHUSET tilbyder udvikling af sundhed og velvære – fysisk som mentalt, uanset hvilke livsbetingelser du har, og tager udgangspunkt i det sted du er lige nu. #Du behøver ikke at være syg, for at ønske at få det bedre og bedre# helhedsHUSET er et supplement til det etablerede sundhedssystem og en inspiration til HUSETs kunder om, at tage ansvar for egen sundhed gennem viden, egenomsorg og personlig vækst.

  • Traditionel og alternativ behandling

  • Nærvær, opmærksomhed og kærlig kompetence

  • Livsglade og inspirerende aktiviteter og workshops

  • Foredrag, der har til formål at informere, inspirere og motivere

  • Kurser og forløb, der skaber mere fysisk og mental sundhed

  Det er hensigten, at stedet virker levende og inspirerende, både på HUSETs kunder og de mennesker, der har deres arbejdsplads der, så vi skaber tryghed, livskvalitet og vækst hos alle. helhedsHUSET er baseret på menneskelig rummelighed og en faglighed, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

  Husets ressourcer – som er gruppen af behandlere og terapeuter – er en mangfoldighed af ekspertise og kompetence, som bruges i tværfagligt samarbejde, vidensdeling og for gensidig inspiration. Vi er glade og stolte af, at kunne samarbejde om at give mere helhed til flere.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  helhedsHUSET

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  2

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra helhedsHUSET findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  helhedsHUSET

  CVR-nr:

  25639693

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Selskabskapital

  0

  NACE-branche

  855900 Anden undervisning i.a.n.

  869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

  Startdato:

  22-12-2014

  Ledelse/Administration
  Susanne Gregersen

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Kategorier
  Søgeord
  hovedpine, hypnoterapi, akupunktører, Psykoterapi, mindfulnesskurser, kostvejleder, kinesiologi, kognitiv adfærdsterapi, coaching, japansk lifting, fobier, behandling af nakkesmerter, spirituel healing, muskelsmerter, fysiurgisk massage, dybdegående massage, spændingshovedpine, traditionel kinesisk medicin, angst, zoneterapeut, kinesiolog, wellnessmassage, fuld kropsmassage, rygmassage, stressforløb, afslapningsmassage, Massage, mindfulnessinstruktør, spiseforstyrrelser, psykoterapeuter, coach, stresskurser, akupunkturbehandling, kognitiv psykoterapi, yoga, selvhypnose, stresskursus, Akupunktur, graviditetsmassage, behandling af rygsmerter, afspændingsmassage, hypnoterapeut, kroniske smerter, behandling, slankeforløb, alternative behandlere, behandling af hovedpine, kropsmassage, Terapi, hyonpterapi, slankecoaching, ungecoach, hypnotisører, meditation, Massør, hypnoseterapi, Wellness, hot stone massage, healing, muskelspændinger, ansigtsmassage, stresscoaching, slankekursus, firmamassage, bindevævsmassage, behandlere, sundhedscentre, mindfulness, ansigtsbehandling, kropsanalyse, zoneterapeuter, hypnose, afslappende massage, akupunktør, massører, Kropsbehandling, familierådgivning, body SDS, stresscoach, helkropsmassage, helsemassage, skulder-nakkemassage, reikihealing, samtaleterapi, teenagecoaching, stenterapi, teenagecoach, behandling af kolik, mindfulnessforløb, familieterapi, individuelle samtaler, healingsmassage, ledsmerter, Zoneterapi, Stress, stresshåndtering, stressbehandlinger, japansk lift, øreakupunktur, personlig udvikling, kostvejledning
  Alternative nummerformater

  71969909

  71 96 99 09

  7196 9909

  71 969 909

  20809909

  20 80 99 09

  2080 9909

  20 809 909