Om Hatting A/S

Ingen kunde hos A/S Hatting-KS skal være i tvivl om, hvilken virksomhed, de handler med. Der skal være fuld klarhed over eksempelvis ejerforhold, beslutningstagere og viden om de værdier, som vores virksomhed styres efter.

Generel beskrivelse

Vi ønsker gennem vores personlige og detaljerede kendskab til vores eksisterende kunder at skabe et mersalg. Det kan vi lykkes med, da vi alligevel er i ugentlig telefonisk kontakt med hovedparten af vores kunder.

Desuden ønsker vi at skabe en større binding til vores eksisterende kunder gennem øget samarbejde, bonusordninger m.v. Grunden til dette ønske er, at strukturudviklingen indenfor svineproduktion går i retning af færre, men større besætninger end vi ser i dag. Det betyder, at den enkelte kunde bliver mere betydningsfuld for os end tidligere.

Gennem yderligere anvendelse af hele A/S Hatting-KS' værdikæde vil vi udvikle vores nuværende marked, således at A/S Hatting-KS i fremtiden kan tilbyde andre produkter og ydelser til eksisterende kunder, samtidig vil vi også opsøge nye danske kunder.

Prispolitikken på sædprodukter skal skabe en indtjening til vores ejere, samtidig med at A/S Hatting-KS´andel af løbninger fastholdes.

Hatting A/S' valgte links

Billedgalleri

  • Hatting A/S Dyreinsemination, Horsens - 1
  • Hatting A/S Dyreinsemination, Horsens - 2
  • Hatting A/S Dyreinsemination, Horsens - 3
  • Hatting A/S Dyreinsemination, Horsens - 4

Hatting A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

HATTING A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

27-08-2009

CVR-nr:

32441483

Selskabskapital

20000000

Omsætning

-

NACE-branche

016200 Serviceydelser i forbindelse med husdyravl, 462100 Engroshandel med korn, uforarbejdet tobak, såsæd og foderstoffer

Ledelse/Administration

Per Granly Hansen

Adm. direktør

Henning Haahr

Bestyrelsesformand

Peter Iversen

Næstformand

Linda Kaas Johansen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 10

Alternative nummerformater

7015990970 15 99 097015 990970 159 909