Om firmaet

GlasMads er et glarmesterfirma med afdelinger både på Møn og i Haslev. Vores erfarne team af faguddannede glarmestre og tømrere kommer over hele Sjælland, Møn og Lolland-Falster, og vi løser opgaver i alle størrelser. Vi sætter...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
56 31 27...
Adresse

Bækvej 15

4690 Haslev

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

GlasMads er et glarmesterfirma med afdelinger både på Møn og i Haslev. Vores erfarne team af faguddannede glarmestre og tømrere kommer over hele Sjælland, Møn og Lolland-Falster, og vi løser opgaver i alle størrelser. Vi sætter en ære i at finde de bedste og mest fordelagtige løsninger for vores kunder, og vi holder os altid orienteret om den nyeste viden inden for vores fagområder. Mangler du hjælp til en glarmesteropgave tøv ikke med at kontakte os, vi kan helt sikkert løse opgaven!

Velkommen

Firmaet Møns Glarmester er drevet af Glarmester Mads Frederiksen, som overtog firmaet i år 2000, efter at have været ansat i firmaet siden 1987.

- Vi er faguddannede Glarmester og Tømrer i firmaet

- Vi er medlem af Glarmesterlauget

- Vi er Energispecialist

Vagtordning:

Ved akut skader, ring til 55 811 097 eller

Glarmesternes Døgnvagt på tlf. 70 100 100

Åbningstider:

Vi kan normalt træffes telefonisk på alle hverdage mellem kl. 07.30 og 17.00

Supplerende oplysninger

Hos GlasMads beskæftiger vi os med alle opgaver inden for glarmesterbranchen - vi fremstiller både nye elementer og udskifter eller restaurerer de gamle. Udover at rådgive og udføre energirigtige vinduesløsninger, har vi speciale i autoruder, blyruder og glasløsninger til køkken og bad.

Haslev Glarmesters valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

56312786

56 31 27 86

5631 2786

56 312 786