Om Højgaard Hereford

Vi ved at der er mange mennesker der er interesseret i at handle deres kød i gårdbutikker, så derfor synes Vi, at også I skal have mulighed for at få denne dejlige oplevelse af, hvordan kalve-/oksekød egentlig skal smage.

Kreaturerne

Kvæget går i Karlslunde Mose på fredet område. Her går de fra april til december, hvorefter vi tager dem hjem på stald, hvor de går i løsdrift på dybstrøelse (halm). Deres foder består af ensileret græs, hø, halm og frisk vand.

Øllet

Øl fra Krenkerup Bryggeri er brygget med dansk malt og omhyggeligt udviklet efter det bayerske Reinheitsgebot – en særlig brygmetode efter tyske foreskrifter, der stiller høje krav til rene råvarer og absolut ingen anvendelse af E-numre, tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og enzymer.

Det giver dansk kvalitetsøl på vand, malt, humle, gær og intet andet!

Højgaard Herefords valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Højgaard  Hereford Dyrkning af korn, Roskilde - 1
  • Højgaard  Hereford Dyrkning af korn, Roskilde - 2
  • Højgaard  Hereford Dyrkning af korn, Roskilde - 3
  • Højgaard  Hereford Dyrkning af korn, Roskilde - 4
  • Højgaard  Hereford Dyrkning af korn, Roskilde - 5
  • Højgaard  Hereford Dyrkning af korn, Roskilde - 6
  • Højgaard  Hereford Dyrkning af korn, Roskilde - 7