Om Gvm Transport

Velkommen til Gvm Transport – Din Pålidelige Partner for Hurtig og Effektiv Levering. Gvm Transport er dedikeret til at levere enestående kurerservices, der opfylder dine behov for hurtig, pålidelig og sikker levering. Med vores ekspertise inden for logistik og et dedikeret team af erfarne kurerer, er vi stolte af at være din foretrukne partner inden for transportløsninger.

Vores unikke serviceydelser:

• Hurtig Levering: Vi forstår vigtigheden af tidssensitivitet, og vores kurerer er udstyret til at levere dine forsendelser hurtigt og effektivt.

• Sikker Fragt: Vi prioriterer sikkerheden for dine varer. Vores kurerer håndterer alle forsendelser med omhyggelig opmærksomhed for at sikre, at dine produkter ankommer intakte og ubeskadigede.

• Fleksible Transportløsninger: Uanset om det er små pakker, store forsendelser eller specialtransport, tilbyder vi fleksible transportløsninger, der passer til dine behov.

• Tracking og Overvågning: Vores avancerede tracking-system giver dig mulighed for at følge din forsendelse i realtid. Du kan være tryg ved at vide, hvor dine varer er på ethvert tidspunkt.

Hvorfor vælge Gvm Transport

• Pålidelighed: Vi leverer som lovet, hver gang.

• Professionelt Team: Vores dedikerede kurerer er erfarne og klar til at håndtere enhver udfordring.

• Konkurrencedygtige priser: Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for at sikre, at du får mest muligt ud af dine leveringsomkostninger.

• Miljøvenlige Initiativer: Gvm Transport forpligter sig til bæredygtighed og arbejder aktivt på at reducere vores miljøpåvirkning.

Uanset om du er en virksomhed, der har behov for regelmæssige forsendelser eller en privatperson med en enkelt pakke, er Gvm Transport klar til at imødekomme dine krav og levere en serviceoplevelse, der overstiger forventningerne.

Kontakt os i dag for at opleve kvalitetslevering og problemfri logistikløsninger. Gvm Transport - Vi bringer verden til din dør!

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Gvm Transport, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

GVM transport

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-12-2023

CVR-nr:

44375990

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

532000 Andre post- og kurertjenester

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Viktoriia Masloboieva

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-