Glostrup Apotek

  Om firmaet

  Glostrup Apotek logo

  Glostrup Apotek er et af landets største apoteker. Apoteket er et døgnapotek og således altidbemandet. Og ligger centralt placeret på Hovedvejen i Glostrup. Apoteket har desuden en filial i Glostrup Shoppingcenter. Udover...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  43 96 00...
  Adresse

  Hovedvejen 101

  2600 Glostrup


  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Glostrup Apotek er et af landets største apoteker. Apoteket er et døgnapotek og således altidbemandet. Og ligger centralt placeret på Hovedvejen i Glostrup. Apoteket har desuden en filial i Glostrup Shoppingcenter. Udover håndkøbslægemidler, hudplejeprodukter samt vitaminer og mineraler kan du også få ekspederet din recept på Apoteket Glostrup Shoppingcenter. Apoteket servicerer borger med deres medicin hele døgnet. Og desuden har apoteket specialiseret sig indenfor leverancer af medicin.

  Supplerne oplysninger

  Som det nyeste er apoteket i december 2009 blive akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel, som er et helt nyt kvalitetsstempel inden for det danske sundhedsvæsen. Læs mere om akkrediteringen og Den Danske Kvalitetsmodel. Du kan også læse om vores servicemål.

  Glostrup Apotek er et af landets største apoteker. Udover selve apoteket er tilknyttet en produktionsafdeling og en afdeling til pakning af dosismedicin.

  Apoteket er et døgnapotek og således altid bemandet.

  Apoteket er fra 1864 og har ligget på den nuværende adresse i over 100 år.

  Selvom det er et gammelt apotek, sker her hele tiden nye ting. Således fik apoteket i 2007 indstalleret en robot til varehåndtering. Robotten står på apotekets første sal og er en stor hjælp i dagligdagen.

  Som det nyeste er apoteket i december 2009 blive akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel, som er et helt nyt kvalitetsstempel inden for det danske sundhedsvæsen. Læs mere om akkrediteringen og Den Danske Kvalitetsmodel.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Glostrup Apotek

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  91

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Glostrup Apotek findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Glostrup Apotek v/Kristian Østergaard Nielsen

  CVR-nr:

  37302872

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  477300 Apoteker

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  01-01-2016

  Ledelse/Administration
  Kristian Østergaard Nielsen

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  43960020

  43 96 00 20

  4396 0020

  43 960 020