Om firmaet

Glostrup Apotek er et af landets største apoteker. Apoteket er et døgnapotek og således altidbemandet. Og ligger centralt placeret på Hovedvejen i Glostrup. Apoteket har desuden en filial i Glostrup Shoppingcenter. Udover...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
43 96 00...
Adresse

Hovedvejen 101

2600 Glostrup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Glostrup Apotek er et af landets største apoteker. Apoteket er et døgnapotek og således altidbemandet. Og ligger centralt placeret på Hovedvejen i Glostrup. Apoteket har desuden en filial i Glostrup Shoppingcenter. Udover håndkøbslægemidler, hudplejeprodukter samt vitaminer og mineraler kan du også få ekspederet din recept på Apoteket Glostrup Shoppingcenter. Apoteket servicerer borger med deres medicin hele døgnet. Og desuden har apoteket specialiseret sig indenfor leverancer af medicin.

Supplerne oplysninger

Som det nyeste er apoteket i december 2009 blive akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel, som er et helt nyt kvalitetsstempel inden for det danske sundhedsvæsen. Læs mere om akkrediteringen og Den Danske Kvalitetsmodel. Du kan også læse om vores servicemål.

Glostrup Apotek er et af landets største apoteker. Udover selve apoteket er tilknyttet en produktionsafdeling og en afdeling til pakning af dosismedicin.

Apoteket er et døgnapotek og således altid bemandet.

Apoteket er fra 1864 og har ligget på den nuværende adresse i over 100 år.

Selvom det er et gammelt apotek, sker her hele tiden nye ting. Således fik apoteket i 2007 indstalleret en robot til varehåndtering. Robotten står på apotekets første sal og er en stor hjælp i dagligdagen.

Som det nyeste er apoteket i december 2009 blive akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel, som er et helt nyt kvalitetsstempel inden for det danske sundhedsvæsen. Læs mere om akkrediteringen og Den Danske Kvalitetsmodel.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Glostrup Apotek

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

103

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Glostrup Apotek findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Glostrup Apotek v/Kristian Østergaard Nielsen

CVR-nr:

37302872

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

477300 Apoteker

Startdato:

01-01-2016

Ledelse/Administration
Kristian Østergaard Nielsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

43960020

43 96 00 20

4396 0020

43 960 020