Om GlasGuru

Udover at pudse vinduer er GlasGuru Vinduespudser også kendt for følgende:Bæredygtighed og miljøvenlighed: Som en grøn og bæredygtig virksomhed bruger GlasGuru Vinduespudser elcykler i stedet for biler til transport. Dette reducerer Udledningen og bidrager til at bevare miljøet.Detaljeorienteret arbejde: GlasGuru Vinduespudser går op i detaljeret stykke arbejde og sørger for, at dine vinduer er rene og skinnende.

Miljøvenlig, prisbevidst og pålidelig - Din vinduesløsning med fokus på detaljer"

GlasGuru er alsidig på den måde. Uanset om det er et privat hjem eller en kommerciel ejendom, lægger vi stor vægt på at levere et perfekt resultat.

Ekstra services: Udover vinduespudsning tilbyder GlasGuru Vinduespudser også ekstra services som saltning af veje, snerydning og sandning af indkørsler. Vi er dedikerede til at sikre, at dine omgivelser er sikre og tilgængelige, uanset vejret.

Konkurrencedygtige priser: GlasGuru Vinduespudser tilbyder konkurrencedygtige priser, der starter fra 99 kr for en vinduesvask pr side. Hvis begge sider skal vaskes, er prisen 210 kr pr. vindue. Vi stræber efter at give vores kunder en overkommelig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Profesionel ledelse: Som chefen for GlasGuru Vinduespudser er jeg kendt min ekspertise, pålidelighed og evne til at lede en succesfuld virksomhed. Din dedikation til kundetilfredshed og høje standarder afspejles i hver eneste opgave, der udføres af GlasGuru Vinduespudser.

Sammenfattende er GlasGuru Vinduespudser kendt for sin bæredygtighed, detaljeorienterede arbejde, ekstra services, konkurrencedygtige priser og professionel ledelse.

Med venlig hilsen.

Sandi Trokic

GlasGuru

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • GlasGuru Vinduespudser, Frederiksberg - 1
  • GlasGuru Vinduespudser, Frederiksberg - 2
  • GlasGuru Vinduespudser, Frederiksberg - 3
  • GlasGuru Vinduespudser, Frederiksberg - 4
  • GlasGuru Vinduespudser, Frederiksberg - 5
  • GlasGuru Vinduespudser, Frederiksberg - 6
  • GlasGuru Vinduespudser, Frederiksberg - 7
  • GlasGuru Vinduespudser, Frederiksberg - 8

GlasGuru, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-