Om Gestaltterapeutisk Praksis Kalundborg

Jeg er en eksistentiel gestaltterapeut/psykoterapeut dedikeret til at støtte og vejlede dig gennem livskriser og udfordringer. Mit fokus ligger især på at hjælpe dig, der oplever bekymringer, udfordringer i arbejdslivet, kroniske smerter, og dig som kæmper med følelser af skam og skyld. Jeg er uddannet ved Nordisk Gestalt Institut og medlem af Dansk Psykoterapeut Forening. Min praksis ligger i centrum af Kalundborg, indenfor 10 min. gang til bus og tog.

Jeg tilbyder

Mening og tilfredshed, når du har ondt i livet

Hvis du står over for en livskrise, eller føler dig fastlåst i smerte, er jeg her for at støtte dig på din rejse mod selvopdagelse og klarhed. Sammen skaber vi et rum, hvor du kan udforske dine tanker og følelser — og arbejde hen imod en mere meningsfuld og tilfredsstillende tilværelse.

Gør det ubehagelige trygt

At tale med andre, om det der gør ondt, kan være grænseoverskridende. Men det må aldrig blive ubehageligt. Og derfor skaber jeg altid et rum, hvor du føler dig mødt, set og rummet. For du er ikke alene. Der er mange, der har det som dig. Men du er unik. Og sammen finder vi din vej mod mening, når alt føles meningsløst.

Min tilgang til din terapi

I min praksis tager jeg udgangspunkt i din unikke livssituation og livsvilkår. Sammen vil vi udforske og forstå de eksistentielle spørgsmål, der kan opstå i mødet med udfordringer og eventuelle smerte. Jeg tror på, at vi alle har ressourcer og styrker, der kan mobiliseres for at skabe mening og forandring i vores liv.

Gestaltterapeutisk Praksis Kalundborgs valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Gestaltterapeutisk Praksis Kalundborg Psykoterapeut, Kalundborg - 1

Gestaltterapeutisk Praksis Kalundborg, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

-

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-