Om Fysiodanmark Helsinge

Vi er en aktivt behandlende klinik. Dvs. vi lægger stor vægt på, at klienterne på bedste vis supplerer behandling med instrueret øvelsesprogram. Fysioterapeuterne på Center for Fysioterapi og Træning videreuddannes løbende med kurser i forskellige fysioterapeutiske behandlingsprincipper. Vi er godt besat med erfarent personale omkring idrætsproblematikker, såsom:Knæ-, ankel-, hofte/lyske-skader samt skulder-, albue- og fingre. Vi tilbyder individuel behandling, genoptræning og/eller holdtræning.

Velkommen

Center for Fysioterapi og Træning er beliggende på Frederiksborgvej 18, 1. tv.

Vi ligger i gå afstand fra Helsinge Station og er naboer til et af byens lægehuse.

Vi har gode gratis parkeringsforhold bl. a. med handicapparkering.

Klinikken´s ca. 250 m2 er indrettet med 6 lukkede behandlingsrum, en træningssal til både hold- og individuel træning samt omklædningsrum, toilet og reception. Alt dette er naturligvis med handicapvenlige adgangsforhold.

Klinikken´s sekretær har telefontid hver dag fra kl. 9.00 - 12.30. Ellers har vi et Callcenter, som modtager opkald.

Der kan betales med Dankort, Visa og kontanter.

Fysioterapeuterne på Center for Fysioterapi og Træning videreuddannes løbende med kurser i forskellige fysioterapeutiske behandlingsprincipper.

Vi afholder desuden løbende interne workshops for hele tiden at holde hinanden opdateret og forholde os kritiske til vores behandlingstiltag.

Telefontider

Vi har telefontid dagligt fra 09:00-13:00 og i den resterende tid har vi et call-center tilknyttet så du aldrig ringer forgæves.

Supplerende oplysninger

Vi har overenskomst med den offentlige sygesikring og med henvisning fra læge ydes der tilskud. Desuden yder Sygeforsikringen Danmark tilskud i alle grupper.

Fysiodanmark Helsinges valgte links