Om Frelsens Hær Hovedkontor

Frelsens Hær er en international kristen kirke med et stort socialt arbjede. Frelsens Hær arbejder i 134 lande og har været i Danmark siden 1887. Vi driver menigheder, væresteder, åbent hus, institutioner og krisecentre, genbrug, julehjælp, lejre, familieværksteder m.v. Vi hjælper over 160.000 personer i Danmark om året. - Støt os på bank konto 4183-7001568.

Generel beskrivelse

Frelsens Hær - Det er dem, der står og synger på gaden! Det er sådan mange kender Frelsens Hær - og sang og musik er en del af Frelsens Hær, men arbejdet omfatter meget mere. Når vi synger på gaden, har det to formål: At forkynde evangeliet og indsamle penge til Frelsens Hærs sociale arbejde. Efter vores overbevisning er næstekærligheden en ufravigelig del af kristendommen. Det kristne budskab skal ikke kun forkyndes i ord, men også i handling. Derfor samler vi penge ind for at kunne hjælpe mennesker i nød - både herhjemme og i udlandet.

Vi har ikke kun travlt i julen, men hele året rundt. Samlet set arbejder Frelsens Hær i dag i 127 lande. Vi rykker ud med nødhjælp i al verdens brændpunkter lige fra tusnamien i Asien, terrorbomberne i London, oversvømmelserne i New Orleans, jordskælvet i Pakistan, etc. Derudover driver vi en række hospitaler og skoler i flere udviklingslande.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Frelsens Hær Hovedkontor, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Frelsens Hær

Selskabsform

Forening

Startdato:

01-10-1964

CVR-nr:

43417312

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

889910 Foreninger, legater og fonde med sygdomsbekæmpende, sociale og velgørende formål

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

121