Om firmaet

  Arealmæssigt er Frederikssund den næststørste kommune i Nordsjælland, og har med sine storslåede landskaber let adgang til kyst og natur. Fra Frederikssund by er der S-togsforbindelse med 10-minutters drift og kun 45 minutters...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  47 35 10...
  Adresse

  Torvet 2

  3600 Frederikssund

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  9:00 - 12:00

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Arealmæssigt er Frederikssund den næststørste kommune i Nordsjælland, og har med sine storslåede landskaber let adgang til kyst og natur. Fra Frederikssund by er der S-togsforbindelse med 10-minutters drift og kun 45 minutters rejsetid til København. Byen har desuden stort shoppingcenter, og en hyggelig gågade med masser af specialforretninger.

  Natur, byliv og bæredygtighed

  Arealmæssigt er Frederikssund den næststørste kommune i Nordsjælland, og har med sine storslåede landskaber let adgang til kyst og natur.

  Fra Frederikssund by er der S-togsforbindelse med 10-minutters drift og kun 45 minutters rejsetid til København. Byen har desuden stort shoppingcenter, og en hyggelig gågade med masser af specialforretninger.

  Visionen er at kommunen skal være en stærk, bæredygtig og udviklingsorienteret del af Hovedstadsregionen, og et centrum for udvikling af spændende boligområder og cleantech erhverv.

  Kommunen har da også det største udviklingspotentiale i hele Hovedstadsområdet med St. Rørbækområdet på 350 hektar. Her er planlægningen for bolig- og erhvervsudviklingen i gang, så der mange år frem vil være omfattende aktiviteter.

  Frederikssund Kommunes valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Frederikssund Kommune

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  4123

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Frederikssund Kommune findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Frederikssund kommune

  CVR-nr:

  29189129

  Selskabsform

  Primærkommune

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  841100 Generelle offentlige tjenester

  682040 Udlejning af erhvervsejendomme

  852010 Folkeskoler o.lign.

  889150 Aldersintegrerede institutioner

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  01-01-2007

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  47351000

  47 35 10 00

  4735 1000

  47 351 000