Om firmaet

Arealmæssigt er Frederikssund den næststørste kommune i Nordsjælland, og har med sine storslåede landskaber let adgang til kyst og natur. Fra Frederikssund by er der S-togsforbindelse med 10-minutters drift og kun 45 minutters...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
47 35 10...
Adresse

Torvet 2

3600 Frederikssund

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Arealmæssigt er Frederikssund den næststørste kommune i Nordsjælland, og har med sine storslåede landskaber let adgang til kyst og natur. Fra Frederikssund by er der S-togsforbindelse med 10-minutters drift og kun 45 minutters rejsetid til København. Byen har desuden stort shoppingcenter, og en hyggelig gågade med masser af specialforretninger.

Natur, byliv og bæredygtighed

Arealmæssigt er Frederikssund den næststørste kommune i Nordsjælland, og har med sine storslåede landskaber let adgang til kyst og natur.

Fra Frederikssund by er der S-togsforbindelse med 10-minutters drift og kun 45 minutters rejsetid til København. Byen har desuden stort shoppingcenter, og en hyggelig gågade med masser af specialforretninger.

Visionen er at kommunen skal være en stærk, bæredygtig og udviklingsorienteret del af Hovedstadsregionen, og et centrum for udvikling af spændende boligområder og cleantech erhverv.

Kommunen har da også det største udviklingspotentiale i hele Hovedstadsområdet med St. Rørbækområdet på 350 hektar. Her er planlægningen for bolig- og erhvervsudviklingen i gang, så der mange år frem vil være omfattende aktiviteter.

Frederikssund Kommunes valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Frederikssund Kommune

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

4367

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Frederikssund Kommune findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Frederikssund kommune

CVR-nr:

29189129

Selskabsform

Primærkommune

Selskabskapital

0

NACE-branche

841100 Generelle offentlige tjenester

682040 Udlejning af erhvervsejendomme

852010 Folkeskoler o.lign.

889150 Aldersintegrerede institutioner

Startdato:

01-01-2007

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

47351000

47 35 10 00

4735 1000

47 351 000