Om Frederikssund Kommune

Arealmæssigt er Frederikssund den næststørste kommune i Nordsjælland, og har med sine storslåede landskaber let adgang til kyst og natur. Fra Frederikssund by er der S-togsforbindelse med 10-minutters drift og kun 45 minutters rejsetid til København. Byen har desuden stort shoppingcenter, og en hyggelig gågade med masser af specialforretninger.

Natur, byliv og bæredygtighed

Arealmæssigt er Frederikssund den næststørste kommune i Nordsjælland, og har med sine storslåede landskaber let adgang til kyst og natur.

Fra Frederikssund by er der S-togsforbindelse med 10-minutters drift og kun 45 minutters rejsetid til København. Byen har desuden stort shoppingcenter, og en hyggelig gågade med masser af specialforretninger.

Visionen er at kommunen skal være en stærk, bæredygtig og udviklingsorienteret del af Hovedstadsregionen, og et centrum for udvikling af spændende boligområder og cleantech erhverv.

Kommunen har da også det største udviklingspotentiale i hele Hovedstadsområdet med St. Rørbækområdet på 350 hektar. Her er planlægningen for bolig- og erhvervsudviklingen i gang, så der mange år frem vil være omfattende aktiviteter.

Frederikssund Kommunes valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Frederikssund Kommune, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Frederikssund Kommune

Selskabsform

Primærkommune

Startdato:

01-01-2007

CVR-nr:

29189129

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

841100 Generelle offentlige tjenester, 682040 Udlejning af erhvervsejendomme, 852010 Folkeskoler o.lign., 889150 Aldersintegrerede institutioner

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

4103