Om Fly Larsen VVS ApS

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris - vi matcher net-priserne! For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Badeværelser:

Fly Larsen VVS ApS har igennem årene udført et stort antal renoveringer af badeværelser. Vi har stor erfaring og ekspertise, som gør, at pris og kvalitet altid passer sammen. Vi leverer et bredt sortiment af toiletter, håndvaske, blandingsbatterier, håndklædetørrer, brusevægge og møbler til små og store badeværelser - som altid til konkurrencedygtige priser.

Blikkenslagerarbejde:

Fly Larsen VVS ApS udfører moderne og effektivt blikkenslagerarbejde, baseret på gamle håndværksprincipper og moderne teknikker.

Fjernvarme:

Fly Larsen VVS ApS udfører udskiftning og renovering af fjernvarmeanlæg, tjek af fjervarmeanlæg, udskiftning af radiatorer og termostatventiler. Vi har uddannet ansatte til at varetage serviceeftersyn på fjernvarmeinstallationer.

Naturgas:

Vi har stor erfaring med installation af gas og kan vejlede dig omkring valg af kedel samt de muligheder du har for opsætning og placering. Vi har et godt kendskab til alle gængse mærker på markedet og kan derfor tilbyde en velkvalificeret rådgivning.

Solvarme:

Hvis du gerne vil høste noget af den gratis energi, der falder ned over dit hustag hver dag, behøver du kun at gøre en ting - Ring til Fly Larsen VVS.

Ventilation:

Lad os hjælpe dig med at skabe et bedre indeklima. Et godt indeklima giver dig et større velbefindende og kan mindske generne ved f.eks. allergi.

Varmepumper:

Fly Larsen VVS leverer og monterer varmepumper som både luft-til-vand og som jordvarme.

Fly Larsen VVS ApS' valgte links

Billedgalleri

  • Fly Larsen VVS ApS Blikkenslager, Viborg - 1
  • Fly Larsen VVS ApS Blikkenslager, Viborg - 2
  • Fly Larsen VVS ApS Blikkenslager, Viborg - 3
  • Fly Larsen VVS ApS Blikkenslager, Viborg - 4
  • Fly Larsen VVS ApS Blikkenslager, Viborg - 5
  • Fly Larsen VVS ApS Blikkenslager, Viborg - 6
  • Fly Larsen VVS ApS Blikkenslager, Viborg - 7
  • Fly Larsen VVS ApS Blikkenslager, Viborg - 8
  • Fly Larsen VVS ApS Blikkenslager, Viborg - 9
  • Fly Larsen VVS ApS Blikkenslager, Viborg - 10

Alternative nummerformater

8660108886 60 10 888660 108886 601 088