Om firmaet

  Hos EUC Syd tilbyder vi omkring 60 lange og korte erhvervsuddannelser herunder EUX. Vi er godkendt til at udbyde næsten tusind forskellige AMU- og efteruddannelseskurser, og er også rammen om det målrettede Teknisk Gymnasium...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  74 12 42...
  Adresse

  Lundsbjerg Industrivej 50

  6200 Aabenraa

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Hos EUC Syd tilbyder vi omkring 60 lange og korte erhvervsuddannelser herunder EUX. Vi er godkendt til at udbyde næsten tusind forskellige AMU- og efteruddannelseskurser, og er også rammen om det målrettede Teknisk Gymnasium Sønderjylland (HTX) samt den engelsksprogede internationalt anerkendte IB Diploma.

  Hos EUC Syd tilbyder vi omkring 60 lange og korte erhvervsuddannelser herunder EUX. Vi er godkendt til at udbyde næsten tusind forskellige AMU- og efteruddannelseskurser, og er også rammen om det målrettede Teknisk Gymnasium Sønderjylland (HTX) samt den engelsksprogede internationalt anerkendte IB Diploma. Derudover er EUC Syd værtsinstitution for VEU-center i Region Syd.

  EUC Syd er fordelt på adresser i Aabenraa, Tønder, Haderslev og Sønderborg – og på over 100.000 kvm under tag. Vi har derfor alle tænkelige faciliteter til vores elever: Fra moderne undervisningslokaler, Open Learning Centre (OLC) og state of the art it-systemer til professionelle og moderne værksteder med førende robotteknologi, arbejdsredskaber og værktøjer. Til rådighed for eleverne har vi også internetcafeer og kantiner, ligesom vi flere steder har åbne læringsmiljøer indrettet med bl.a. sofagrupper, trådløse netværk og god plads til den bærbare.

  EUC Syd har også tre indbydende skolehjem i henholdsvis Sønderborg, Tønder og Haderslev. Skolehjemmene danner den perfekte ramme om efteruddannelses- og kursusophold med et væld af fritids- og aktivitetstilbud.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  EUC Syd, Aabenraa

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  376

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra EUC Syd, Aabenraa findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  EUC Syd

  CVR-nr:

  35891013

  Selskabsform

  Øvrige virksomhedsformer

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  853200 Tekniske skoler og fagskoler

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  01-04-1964

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  74124242

  74 12 42 42

  7412 4242

  74 124 242