Om EUC Syd, Aabenraa

Hos EUC Syd tilbyder vi omkring 60 lange og korte erhvervsuddannelser herunder EUX. Vi er godkendt til at udbyde næsten tusind forskellige AMU- og efteruddannelseskurser, og er også rammen om det målrettede Teknisk Gymnasium Sønderjylland (HTX) samt den engelsksprogede internationalt anerkendte IB Diploma.

Hos EUC Syd tilbyder vi omkring 60 lange og korte erhvervsuddannelser herunder EUX. Vi er godkendt til at udbyde næsten tusind forskellige AMU- og efteruddannelseskurser, og er også rammen om det målrettede Teknisk Gymnasium Sønderjylland (HTX) samt den engelsksprogede internationalt anerkendte IB Diploma. Derudover er EUC Syd værtsinstitution for VEU-center i Region Syd.

EUC Syd er fordelt på adresser i Aabenraa, Tønder, Haderslev og Sønderborg – og på over 100.000 kvm under tag. Vi har derfor alle tænkelige faciliteter til vores elever: Fra moderne undervisningslokaler, Open Learning Centre (OLC) og state of the art it-systemer til professionelle og moderne værksteder med førende robotteknologi, arbejdsredskaber og værktøjer. Til rådighed for eleverne har vi også internetcafeer og kantiner, ligesom vi flere steder har åbne læringsmiljøer indrettet med bl.a. sofagrupper, trådløse netværk og god plads til den bærbare.

EUC Syd har også tre indbydende skolehjem i henholdsvis Sønderborg, Tønder og Haderslev. Skolehjemmene danner den perfekte ramme om efteruddannelses- og kursusophold med et væld af fritids- og aktivitetstilbud.

EUC Syd, Aabenraa, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnEUC Syd
SelskabsformØvrige virksomhedsformer
Startdato:01-04-1964
CVR-nr:35891013
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche853200 Tekniske skoler og fagskoler

Ledelse/Administration

Alternative nummerformater

7412424274 12 42 427412 424274 124 242