Egtved Begravelsesforretning logo

Egtved Begravelsesforretning

Om firmaet

Vi er en bedemandsforretning, der ser det som vores fornemmeste opgave at tilbyde en høj, profesionel service kombineret med en dyb respekt for den enkelte opgave og det enkelte menneske. Mere information på vores hjemmeside.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 55 10...
Adresse

Søndergade 25

6040 Egtved

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vi er en bedemandsforretning, der ser det som vores fornemmeste opgave at tilbyde en høj, profesionel service kombineret med en dyb respekt for den enkelte opgave og det enkelte menneske. Mere information på vores hjemmeside.

Kvalificeret svar og hjælp

Saglig rådgivning og vejledning for pårørende.

- Vi er behjælpelige med at forestå alle praktiske opgaver ved planlægning og gennemførelse af højtideligheden (kirkelig eller ikke-kirkelig)

- Vi orienterer om alle de omkostninger, der vil være forbundet med højtideligheden

- Vi er behjælpelige med henvendelse til alle offentlige myndigheder, afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndighed og ansøgning om begravelseshjælp

- Vi indgår aftale med præst, kirkegård og/eller krematorium, fagforening, sygeforsikring, gruppelivsforsikring og livsforsikring

- Vi hjælper med udformning af dødsannonce og indrykning i aviser, bestilling af kiste, ligtøj, urne, trykte salmer, kistedekorationer, blomster og transport med rustvogn

- Vi er medlem af Danske Bedemænd, som er en landsdækkende brancheforening

- Gennem foreningen dygtiggør vi os løbende gennem uddannelses- og kursusforløb og opnår hermed den bedst mulige faglige ekspertise

Egtved Begravelsesforretnings valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

75551045

75 55 10 45

7555 1045

75 551 045