Om firmaet

Der er ingen beskrivelse af dette firma

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
97 49 10...
Adresse

Holmegade 7

6990 Ulfborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

EDC Ulfborg har eksisteret i over 40 år, og vi har derfor en kæmpe erfaring med salg af helårs- og fritidshuse. Vi er 5 kompetente medarbejdere, som alle er uddannet som ejendomsmægler. Harry Mørup, har været ejer af firmaet siden 1986. Lykke Mørup Nørreby er blevet medindehaver fra 1.1.2021. Vi har fremvisninger alle ugens 7 dage, og vi står til rådighed efter aftale. EDC Ulfborg - et troværdigt og seriøst ejendomsmæglerfirma ! - der arbejder for et godt og reelt salg. Vi har områdets største udvalg af helårs - og fritidshuse og er områdets mest sælgende ejendomsmæglerfirma.

EDC Ulfborgs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

97491022

97 49 10 22

9749 1022

97 491 022