Om firmaet

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  Telefonnummer
  48 70 84...
  Adresse

  Hovedgaden 46

  3220 Tisvildeleje

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image

  Om os

  Kig ind hos din lokale mægler, vi har et meget stort kendskab til lokalområdet. Hos os er dit hus i gode hænder. Vi har meget erfaring i netop salg af sommerhuse og de drømme, der hører til fritiden. Vores forretninger i Liseleje og Tisvildeleje har eksisteret i mere end 40 år, og vores sælgere får altså salgsarbejde fra to forretninger for kun eet salær. Har du tænkt på at sælge dit sommerhus? Så lad os mødes og tale om mulighederne for salg af netop dit hus. Vi kan og vil meget gerne rådgive dig om, hvordan du gør dit hus mest salgbart. Din ejendom bliver præsenteret flot på internettet og på de hjemmesider med flest boligsøgende. Derfor bruger vi www.edc.dk med 47.000 daglige besøgende og www.boligsiden.dk med ca. 63.000 besøg om dagen. Vi har åbent når du har fri! Begge forretninger har byens bedste beliggenhed med masser for forbipasserende. Derfor bliver vores boliger set og frister mange kunder til at kigge ind, for at få mere at vide. I begge vores forretninger er der ejendomsmæglere klar til at svare på spørgsmål om køb, salg, ejendommene og ikke mindst smutvejene til stranden og skoven. Vi gør vores bedste for at hjælpe kunderne med at finde deres drømmesommerhus.

  EDC Tisvildelejes valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Alternative nummerformater

  48708412

  48 70 84 12

  4870 8412

  48 708 412