Om firmaet

  EDC Morten Brix logo

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  Telefonnummer
  98 23 24...
  Adresse

  Jernbanegade 8

  9460 Brovst

  Hjemmeside og e-mail

  www.edc.dk

  946@edc.dk


  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image

  Om os

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  EDC i Brovst er - med en markedsandel på over 75% - dit bedste kort når det gælder bolighandel og rådgivning i finansielle spørgsmål. Vi har et indgående lokalkendskab og mange års erfaring i branchen. Vi er din stærkeste lokale ejendomsmægler og garant for en professionel og seriøs rådgivning. Firmaet blev opstartet i 1984 af Aage Johansen der opbyggede en velrenommeret ejendomsmæglerforretning. I 2004 blev forretningen overtaget af Morten Brix der fortsatte den positive udvikling af forretningen. EDC i Brovst er én af de mere end 220 forretninger, der udgør EDC Mæglerne - Danmarks største ejendomsmæglerkæde. Vi kan tilbyde en slagkraftig og synlig markedsføring af din bolig til konkurrencedygtige priser. Vores boligbutik har byens bedste beliggenhed midt i forretningsgaden og med gode parkeringsforhold bag butikken. Din bolig bliver flot præsenteret i vores boligbutik og på internettet www.edc.dk - Danmarks bedst besøgte boligside. Vi fremviser og vurderer, når det passer dig - alle ugens 7 dage!

  EDC Morten Brixs valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Alternative nummerformater

  98232444

  98 23 24 44

  9823 2444

  98 232 444