Om firmaet

  EDC Farum logo

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  Telefonnummer
  44 95 02...
  Adresse

  Farum Hovedgade 52

  3520 Farum

  Hjemmeside og e-mail

  www.edc.dk

  354@edc.dk


  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image

  Om os

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  EDC Farum - din lokale ejendomsmægler i Farum. Butikken i Farum fik ny indehaver efter Michael Tang pr. 1 maj 2022. Selvom navnet på facaden er ændret, er filosofien den samme: Vi gør altid vores bedste for at hjælpe dig godt videre i din bolighandel! Farum er på vej højt op på rangstigen over attraktive områder at bo i. Ønsker du at sætte din bolig til salg vil vi gøre os umage for at give vores bedste bidrag til dette. Vi lover fuld tilfredshed under hele forløbet og I er 100 % medbestemmelse over salærets størrelse. I den kommende tid vil der med ny indretning i butikken i slutningen af august blive afholdt et brag af en reception, hvor du er hjertelig velkommen. På gensyn, din lokale Farum ejendomsmægler Zoran EDC

  EDC Farums valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Alternative nummerformater

  44950273

  44 95 02 73

  4495 0273

  44 950 273