Om firmaet

Der er ingen beskrivelse af dette firma

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
97 41 15...
Adresse

Lavhedevej 54

7500 Holstebro

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

I Holstebro finder du os i Lavhedecentret med udstilling direkte til et af byens mest trafikerede kryds. På kontoret møder du Sekretær Vivian Mandal Andersen, Ejendomsmægler Aase Tolbøll Sig, Trainee Theis C. Pirchert, Indehaver og Ejendomsmægler Jacob Kirkegaard Christensen, og Indehaver, Ejendomsmægler, Valuar og Købermægler Søren Kaastrup. Vi har et godt og indgående kendskab til markedet i og omkring Holstebro, Vinderup og Aulum - og alt det på landet derimellem. Vi beskæftiger os med salg, udlejning, vurdering, køberrådgivning, skødeskrivning, finansiering og forsikring af fast ejendom. Vi gør os umage og hjælper dig godt videre!

EDC Holstebros valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

97411500

97 41 15 00

9741 1500

97 411 500