Om firmaet

  Vi følger nøje udviklingen og er altid klar til at rådgive om de nyeste, bedste og mest fordelagtige løsninger for dig som kunde. Vi er samtidig kvalitetsbevidste og kæler for den mindste detalje. Det er vores målsætning at...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  49 19 00...
  Adresse

  Bakkegårdsvej 214

  3050 Humlebæk

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Vi følger nøje udviklingen og er altid klar til at rådgive om de nyeste, bedste og mest fordelagtige løsninger for dig som kunde. Vi er samtidig kvalitetsbevidste og kæler for den mindste detalje. Det er vores målsætning at udføre færdigt arbejde til aftalt tid. Vi sætter derfor en ære i at overholde aftaler, betingelser og leveringstider – og vi forlader ikke dit hjem før arbejdet er færdigt. Heller ikke uden at rydde op efter os.

  Velkommen

  Dyrstrøm VVS er en moderne, veletableret virksomhed med over 70 år på bagen. De erfarne og dygtige fagfolk, udfører alle former for VVS-arbejde som renoveringer af fyrrum, kedeludskiftninger, skiferarbejde, kviste og totalløsninger indenfor badeværelse og bryggers herunder både murer-, tømrer-, elektriker-, maler- og VVS-arbejde.

  Under navnet Bedre Bad er vi en del af Danmarks største kæde af VVS-installatører. Det er et netværk af kompetente fagfolk, der laver badeværelser og bryggers i totalløsning.

  Vi følger nøje udviklingen og er altid klar til at rådgive om de nyeste, bedste og mest fordelagtige løsninger. Vi er samtidig kvalitetsbevidste og kæler for den mindste detalje.

  Det er vores målsætning at udføre færdigt arbejde til aftalt tid. Vi sætter derfor en ære i at overholde aftaler, betingelser og leveringstider og vi forlader ikke dit hjem før arbejdet er færdigt. Heller ikke uden at rydde op efter os.

  Læs mere på www.dyrstrom-vvs.dk

  Dyrstrøm VVS ApSs valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Dyrstrøm VVS ApS

  Omsætning

  2 742 tkr

  Afkastningsgrad

  6.94 %

  Antal ansatte

  7

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Dyrstrøm VVS ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  DYRSTRØM VVS ApS

  CVR-nr:

  76744114

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

  Selskabskapital

  125 000

  Startdato:

  18-12-1984

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  49190075

  49 19 00 75

  4919 0075

  49 190 075