Om Dyrstrøm VVS ApS

Vi følger nøje udviklingen og er altid klar til at rådgive om de nyeste, bedste og mest fordelagtige løsninger for dig som kunde. Vi er samtidig kvalitetsbevidste og kæler for den mindste detalje. Det er vores målsætning at udføre færdigt arbejde til aftalt tid. Vi sætter derfor en ære i at overholde aftaler, betingelser og leveringstider – og vi forlader ikke dit hjem før arbejdet er færdigt. Heller ikke uden at rydde op efter os.

Velkommen

Dyrstrøm VVS er en moderne, veletableret virksomhed med over 70 år på bagen. De erfarne og dygtige fagfolk, udfører alle former for VVS-arbejde som renoveringer af fyrrum, kedeludskiftninger, skiferarbejde, kviste og totalløsninger indenfor badeværelse og bryggers herunder både murer-, tømrer-, elektriker-, maler- og VVS-arbejde.

Under navnet Bedre Bad er vi en del af Danmarks største kæde af VVS-installatører. Det er et netværk af kompetente fagfolk, der laver badeværelser og bryggers i totalløsning.

Vi følger nøje udviklingen og er altid klar til at rådgive om de nyeste, bedste og mest fordelagtige løsninger. Vi er samtidig kvalitetsbevidste og kæler for den mindste detalje.

Det er vores målsætning at udføre færdigt arbejde til aftalt tid. Vi sætter derfor en ære i at overholde aftaler, betingelser og leveringstider og vi forlader ikke dit hjem før arbejdet er færdigt. Heller ikke uden at rydde op efter os.

Læs mere på www.dyrstrom-vvs.dk

Dyrstrøm VVS ApS' valgte links

Dyrstrøm VVS ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnDYRSTRØM VVS ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:18-12-1984
CVR-nr:76744114
Selskabskapital125000
Omsætning-
NACE-branche432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

Ledelse/Administration

Lars DyrstrømDirektør