Om firmaet

GRATIS TANDTJEK HVER DAG; EFTER AFTALE. På Dyrehospitalet 9000 er der tid til engagement, professionel medicinsk og kirurgisk behandling, samt sygdomsforebyggelse hos alle kæledyr og vi - dyrlæger og veterinær sygeplejersker -...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 15 90...
Adresse

Hobrovej 38

9000 Aalborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

GRATIS TANDTJEK HVER DAG; EFTER AFTALE. På Dyrehospitalet 9000 er der tid til engagement, professionel medicinsk og kirurgisk behandling, samt sygdomsforebyggelse hos alle kæledyr og vi - dyrlæger og veterinær sygeplejersker - står altid til rådighed med vejledning om alt fra ernæring til trivsel.

Mere om os

Idet vi er et byhospital, ser vi mange forskellige lidelser, og det kombineret med et personale med mange års erfaring gør, at vi har et bredt kendskab til de bedste behandlingsmuligheder. Vi har listet nogle af vores ydelser på vores hjemmeside under prisliste.

Det er vigtigt for os, at du og dit kæledyr føler jer trygge, og vi bestræber os derfor på at have dig, som ejer, med hele vejen.

Vi er et meget dedikeret team på 7 personer, 2 dyrlæger, 4 sygeplejersker og 1 administrativ medarbejder. Det sikrer et optimalt kendskab til dit kæledyr, dets behov og behandling samt fyldestgørende og korrekt information til dig som ejer, således at du trygt inddrages i behandlingsforløbet af dit kæledyr.

Faciliteter

Hos Dyrehospital 9000 har kat og hund hver sin indgang til hvert sit venteværelse, således udsættes hverken du eller dit dyr for unødig stress. Fra venteværelserne er der adgang til vores 2 konsultationsrum, hvor det ene er indrettet med fokus på kattekonsultationer og det andet med fokus på hundekonsultationer.

Dyrehospitalet 9000 rummer endvidere et røntgenrum med digitalt røntgenudstyr, samt et laboratorium med de nyeste laboratoriemaskiner. Centralt i Dyrehospitalet 9000 ligger vores burrum. Dette rums placering giver os muligheder for at overvåge dit kæledyr samtidig med, at husets indretning sikrer de indlagte patienter en god afskærmning fra mulig støj fra venteværelset. Endelig har Dyrehospital 9000 et behandlingsrum med specialudstyr til diverse behandlinger, samt et operationsrum specielt indrettet med sterile forhold, specialudstyr til operationerne, udluftning mv.

Dyrehospitalet 9000 ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Dyrehospitalet 9000 ApS

Omsætning

3 299 tkr

Afkastningsgrad

6.03 %

Antal ansatte

6

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Dyrehospitalet 9000 ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

DYREHOSPITALET 9000 ApS

CVR-nr:

33245408

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

240 000

NACE-branche

750000 Dyrlæger

Startdato:

06-10-2010

Ledelse/Administration
Erik Jensen

Direktør

Proff logo
Alternative nummerformater

70159000

70 15 90 00

7015 9000

70 159 000