Danskebolig ApS

  Om firmaet

  Danskebolig ApS logo

  Vi har en af byens bedste beliggenheder centralt beliggende på torvet, hvor der dagligt kommer adskillige mennesker forbi og kigger på vores ejendomme i udstillingsvinduerne. Vi har ejendomme til salg i Faxe, Stevns og Køge...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  56 71 30...
  Adresse

  Torvegade 16B

  4640 Faxe


  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Vi har en af byens bedste beliggenheder centralt beliggende på torvet, hvor der dagligt kommer adskillige mennesker forbi og kigger på vores ejendomme i udstillingsvinduerne. Vi har ejendomme til salg i Faxe, Stevns og Køge kommune. Vores medarbejdere har boet i lokalområderne i adskillige år og har derfor kendskab til udviklingen i det aktuelle boligmarked. Vi møder vores kunder i øjenhøjde og er kendetegnet ved vores nærværende og personlige relation til vores kunder.

  Om DanskeBolig

  Det er vigtigt for os at repræsentere vores salgsejendomme så virkelighedstro som muligt, vi tror ikke på at det fremmer salget at oversælge en ejendom. Vores tekster er korte, informerende og præcise. Vi har professionel fotograf til at tage billeder. Det er vigtigt at salgsmateriale og salgsejendom matcher så køber har det bedste udgangspunkt for, at danne sig et godt og korrekt indtryk af ejendommen, der passer overens med virkeligheden.

  Danskebolig ApSs valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Danskebolig ApS

  Omsætning

  3 449 tkr

  Afkastningsgrad

  27.75 %

  Antal ansatte

  9

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Danskebolig ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  DanskeBolig ApS

  CVR-nr:

  41598522

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  683110 Ejendomsmæglere mv.

  Selskabskapital

  40 000

  Startdato:

  17-08-2020

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  56713040

  56 71 30 40

  5671 3040

  56 713 040