Om Dansk Tagbearbejdning A/S

Dansk Tag Bearbejdning har mange års erfaring i afrensning, efterbehandling og maling af eternit- og skifertage samt tage af betontagsten. Kontakt os for yderligere information.

Generel beskrivelse

Tagmaling forlænger levetiden på dit tag.

Dit hus er året rundt udsat for sol, fugt og frost, og denne vejrpåvirkning slider på dit tag. Det er derfor vigtigt at du vedligeholder det, så har du det meget længere.

Dansk tag Bearbejdning har mange års erfaring i afrensning og maling af såvel eternittag som cementtegl. Efter en årrække bliver den oprindelige tagmaling slidt af, hvorefter nedbrydningen af taget begynder.

Forlæng tagets levetid og få plads i økonomien til det, du drømmer om.

Vedligeholdende maling udskyder udskiftning af taget i mange år, og det betyder, at der er både god fornuft og god økonomi i at passe på husets oprindelige tag.

Vi er lagerførende i alle tagtyper. Skal der udskiftes rygning eller tagplader, kan vi sende egen tagdækker. Han sørger for at klargøre taget til maling.

Medarbejdere i Dansk Tag Bearbejdning gennemgår en god og fastlagt uddannelse, inden de sendes ud på egen hånd, ligesom alle har deltaget i sikkerhedskurser.

Bestil et uforpligtende tilbud på tagmaling.

Renhold af Tag:

Mos og alger nedbryder taget, og er med til at holde på fugt. Mos og alger kan være medvirkende årsag til frostsprængninger og heraf følgende ærgelser for husejeren.

I Dansk Tag Bearbejdning tilbyder vi en serviceordning, hvor vi med passende mellemrum, og efter aftale, kommer og udfører renhold. En proces, hvor vi sprøjter taget med et produkt, der sørger for at taget holdes rent.

Behandlingen tager kort tid, og vi behøver ikke at kravle op på taget.

Inden vi dukker op modtager du et brev fra os, og træffer vi ingen hjemme, hænger vi en seddel på dørhåndtaget, når vi er færdige.

Bestil et uforpligtende tilbud på renhold af tag

Billedgalleri

  • Dansk Tagbearbejdning A/S Tagdækning, Herning - 1
  • Dansk Tagbearbejdning A/S Tagdækning, Herning - 2
  • Dansk Tagbearbejdning A/S Tagdækning, Herning - 3
  • Dansk Tagbearbejdning A/S Tagdækning, Herning - 4
  • Dansk Tagbearbejdning A/S Tagdækning, Herning - 5
  • Dansk Tagbearbejdning A/S Tagdækning, Herning - 6

Alternative nummerformater

9714121997 14 12 199714 121997 141 219