Om firmaet

Frisør Clauline er beliggende i Grønnegade 28 og er en af Vejles mest attraktive frisører. Gennem årene er Frisør Clauline blevet kendt for høj standard, god kvalitet, kreativitet og ikke mindst sin specielle atmosfære. Ring...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 83 00...
Adresse

Grønnegade 28

7100 Vejle

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Frisør Clauline er beliggende i Grønnegade 28 og er en af Vejles mest attraktive frisører. Gennem årene er Frisør Clauline blevet kendt for høj standard, god kvalitet, kreativitet og ikke mindst sin specielle atmosfære. Ring for at bestille tid eller book tid online på hjemmesiden.

Frisør Clauline

Frisør Clauline blevet kendt for høj standard, god kvalitet, kreativitet og ikke mindst speciel atmosfære. Denne anerkendelse, har gjort Frisør Clauline til en af Vejles mest attraktive frisør.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Clauline

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

7

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Clauline findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

FRISØR CLAULINE V/HELLE EGHOLM SØRENSEN

CVR-nr:

13908885

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

960210 Frisørsaloner

Startdato:

01-03-1990

Ledelse/Administration
Helle Egholm Sørensen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

75830097

75 83 00 97

7583 0097

75 830 097