Om Chem-Dry Lund Tæpperensning

Chem-Dry® Lund servicerer private og erhverv i Københavns Amt. Gennem et højt kvalitetsniveau og godt gedigent håndværk har Chem-Dry® Lund siden 1993 betjent mange virksomheder og private i hele Storkøbenhavn til kundernes store tilfredshed. Vi vil også gerne tilbyde Dem denne service med et gratis og uforpligtende besøg på Deres bopæl eller i Deres virksomhed for at gennemgå Deres behov for tæppe- og møblerens.

Danmarks førende specialister i tæppe- og møbelrens

Chem-Dry's professionelle teknikere er kendt som Danmarks førende specialister i tæppe- og møbelrens. Vi har også udviklet unikke produkter og ekspertise til rens og vedligeholdelse af alle typer af hårde gulve. Vi renser, polerer og overfladebehandler kinke- og flisegulve, vi olierer trægulve og vi renser, polerer og overfladebehandler linoleums- og vinylgulve.

Chem-Dry har endvidere udviklet unikke og enestående produkter til dit eget brug til pletbehandling og pleje, som du har mulighed for at købe til brug til din virksomhed eller i hjemmet.

Vi samarbejder ligeledes med de bedste producenter af gulvpleje produkter på markedet, således vi altid kan levere det bedste til vores værdifulde kunder.

Billedgalleri

  • Chem-Dry Lund Tæpperensning Tæpperens, Ballerup - 1
  • Chem-Dry Lund Tæpperensning Tæpperens, Ballerup - 2
  • Chem-Dry Lund Tæpperensning Tæpperens, Ballerup - 3
  • Chem-Dry Lund Tæpperensning Tæpperens, Ballerup - 4
  • Chem-Dry Lund Tæpperensning Tæpperens, Ballerup - 5
  • Chem-Dry Lund Tæpperensning Tæpperens, Ballerup - 6

Chem-Dry Lund Tæpperensning, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn-
Selskabsform-
Startdato:-
CVR-nr:-
Selskabskapital-
Omsætning-
NACE-branche

Ledelse/Administration