Om firmaet

Apoteker Hanne Rothe og Co. byder velkommen på Charlottenlund apotek; et moderne og effektivt apotek med et veluddannet og højt motiveret personale. Hos os får du saglige, uafhængige og individuelle råd.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
39 64 19...
Adresse

Lindegårdsvej 51

2920 Charlottenlund

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Apoteker Hanne Rothe og Co. byder velkommen på Charlottenlund apotek; et moderne og effektivt apotek med et veluddannet og højt motiveret personale. Hos os får du saglige, uafhængige og individuelle råd.

Charlottenlund apotek er dit lokale apotek

Vi tager hånd om dit helbred og informerer objektivt om alt fra vitaminer og kosttilskud, over hud- og hårplejemidler til lægemidler. Hos os møder du kun faguddannede medarbejdere, som rådgiver dig med den faglige viden og indsigt, som din situation kræver.

Du kan derfor forvente saglige, uafhængige, og individuelle råd. Du kan vide dig sikker på, at et anbefalet produkt eller en anbefalet behandling bygger på et solidt erfaringsgrundlag. Det giver altid en god fornemmelse i maven.

Sociale medier

Charlottenlund Apotek er både på Facebook og Instagram. Her poster vi information om nye varer, tilbud og events.

Du kan finde os på navnet Charlottenlund Apotek på Facebook og @charlottenlundapotek på Instagram.

Vil du handle online?

Du kan handle online på www.dinapoteker.dk – ved at vælge Charlottenlund Apotek kan du få dine varer leveret fra os, eller vælge at vi skal klargøre dem til du kommer og henter dem.

Medicinsamtaler

På apoteket tilbyder vi gratis medicinsamtaler til kronikere. En medicinsamtale har fokus på, at man kommer godt i gang med sin medicin og får etableret gode medicinvaner – eller får støtte til at finde rundt i den medicin, man allerede får. Med en medicinsamtale er der tid til at komme rundt om medicinen, virkning, bivirkninger og korrekt brug.

Samtalen tilbydes til alle med kroniske lidelser, hvad enten den er ny eller man har haft den længe. Samtalen tager kun små 10 minutter og udføres af en farmaceut. Vi har altid tid til at afholde samtalen eller svare på et par spørgsmål, så kom ned på apoteket, når det passer dig.

Apoteket inviterer

Charlottenlund Apotek afholder temaeftermiddagene ”Apoteket inviterer” i månederne september-maj. Den første fredag i disse måneder kan man få personlig rådgivning i forhold til månedens tema og fra 16.30-17.00 vil der være et gratis foredrag.

Det gratis foredrag vil typisk omhandle symptomer, årsager og behandling, samt gode råd. Foredraget kræver tilmelding, da der er begrænsede pladser.

Følg med på vores facebookside eller vores hjemmeside www.charlottenlundapotek.dk, hvor der løbende er information om emner samt deltaljer om tilmelding.

Venlig hilsen

Hanne Rothe og Co.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Charlottenlund Apotek

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

25

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Charlottenlund Apotek findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Charlottenlund Apotek

CVR-nr:

27346626

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

477300 Apoteker

Startdato:

01-07-2012

Ledelse/Administration
Hanne Lildholdt Rothe

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

39641957

39 64 19 57

3964 1957

39 641 957