Om firmaet

Står du med et byggeprojekt, skal du have anlagt ny terrasse, eller har du behov for kloakservice, så kan du gøre det nemt og bekvemt for dig selv ved at hyre Byens Mester v/Dennis a’Rogvi til din opgave. Byens Mester v/Dennis...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
28 29 29...
Adresse

Jernbane Allé 55

2720 Vanløse

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Står du med et byggeprojekt, skal du have anlagt ny terrasse, eller har du behov for kloakservice, så kan du gøre det nemt og bekvemt for dig selv ved at hyre Byens Mester v/Dennis a’Rogvi til din opgave. Byens Mester v/Dennis a’Rogvi er en dygtig og alsidig entreprenør, der klarer en bred vifte af bygge- og anlægsopgaver.

Byens Mester udfører alle opgaver inden for følgende områder:

- Tømrerarbejde

- Murerarbejde

- Havearbejde

- Brolægning

- Kloakarbejde

Saml dine opgaver hos os

Hos Byens Mester v/Dennis a’Rogvi er god og ordentlig kommunikation essentielt for et godt samarbejde. Vi ved, hvor uoverskueligt et bygge- eller anlægsprojekt kan virke, fordi det ofte kræver ekspertise fra både tømrere, murere og brolæggere, og ikke at forglemme kloakarbejde. Hvis finishen skal være helt i top, er det også en god idé at afslutte projektet med en god omgang havearbejde. Med et samarbejde med Byens Mester v/Dennis a’Rogvi samler du alle håndværksområderne hos én udbyder, og derfor vil kontakten være samlet ét sted gennem hele forløbet. Det er langt mere effektivt og simpelt for dig, og du kan stole på, at vi guider dig gennem hele processen.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Byens Mester v/ Dennis a´Rogvi

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Byens Mester v/ Dennis a´Rogvi findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Byens Mester

CVR-nr:

31960037

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

813000 Landskabspleje

Startdato:

02-03-2009

Ledelse/Administration
Dennis à Rogvi

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

28292926

28 29 29 26

2829 2926

28 292 926