Om firmaet

  Velkommen til Butik Lille Per, Jernbanegade 31, 5450 Otterup.,Hos os finder du et udvalg af spændende gaveartikler, brugskunst og tøj til ham og hende.,Butikken oser af hygge og charme - der er altid kaffe på kanden og en stol...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  61 55 30...
  Adresse

  Jernbanegade 31

  5450 Otterup

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Velkommen til Butik Lille Per, Jernbanegade 31, 5450 Otterup.Hos os finder du et udvalg af spændende gaveartikler, brugskunst og tøj til ham og hende.Butikken oser af hygge og charme - der er altid kaffe på kanden og en stol til den af jer, som måtte trænge til et hvil. Vi ser frem til dit besøg i butik Lille Per - men hvis du hellere vil handle hjemmefra, så kan du besøge vores web-butik.

  Tøj til hende og ham

  Vi tilbyder et stort udvalg af norske Norwool striktrøjer, sweatre, windstoppere og cardigans samt huer, halstørklæder og luffer til både herre og damer.

  Glerups filtsko, tøfler, støvler - filtede hjemmesko med lædersål eller med gummiål, så din glerups også kan bruges udendørs.

  Joha uldundertøj i 100% merinould og uld/silke. Ligeledes "slap-af" tøj i bambus. MC-undertøj ligeledes i 100% merinould fra Joha. Joha leggins, langeærmet bluser, t-shirt, undertrøjer, chemiser, trusser, halsedisser m.m.

  Wauw unika silkekimonoer, silkekjoler, silkejakker samt tasker, tørklæder, hårbånd alt i recycled silke fra aflagte indiske sarier.

  Butik Lille Pers valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Butik Lille Per

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Butik Lille Per findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  LP-Sales v/Per Springborg

  CVR-nr:

  27835732

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  477830 Forhandlere af gaveartikler og brugskunst

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  15-07-2004

  Ledelse/Administration
  Per Stampe Springborg

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  61553016

  61 55 30 16

  6155 3016

  61 553 016