Om firmaet

Vi forsyner danske og internationale virksomheder med komponenter såvel som at løse serviceopgaver på en sådan måde, at det altid skaber fuld værdi samt tryghed for vores kunder. Vi yder en effektiv rådgivning, service samt...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
97 18 22...
Adresse

Fynsvej 4

7330 Brande

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

Vi forsyner danske og internationale virksomheder med komponenter såvel som at løse serviceopgaver på en sådan måde, at det altid skaber fuld værdi samt tryghed for vores kunder. Vi yder en effektiv rådgivning, service samt knowhow. Brande Entreprenør Service ApS har etableret og implementeret ISO 9001:2008 for at dokumentere virksomhedens bedste forretningspraksis, forøge kundetilfredsheden og opfylde de krav og forventninger, der bliver stillet fra vores kunder.

Velkommen

Brande Entreprenør-Service blev startet i 1977 af Svend Dueholm, Erik Jensen, Poul-Erik Nielsen og Ib Sørensen. De havde forinden arbejdet sammen i ca. 20 år.

Grundlaget var hovedsageligt reparation af entreprenørmaskiner og forskellige specialopgaver indenfor entreprenørbranchen. Efterfølgende er man begyndt at producere snerydningsmateriel og maskiner til vejvedligeholdelse

Vores hovedområder er underleverandør arbejde for vind industrien, reparation, vedligeholdelse, salg af gravemaskiner og kraner, samt fremstilling og reparation af sneplove og vejvedligeholdelsesmateriel.

Ydelser

Brande Entreprenør Service ApS udfører: Smedearbejde, certifikatsvejsning, svejsning, laserskære, plasmaskære, maskinarbejde, CNC fræse, CNC dreje, stangautomat.

Brande Entreprenør Service ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Brande Entreprenør Service ApS

Omsætning

22 105 tkr

Afkastningsgrad

-5.30 %

Antal ansatte

47

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Brande Entreprenør Service ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

BRANDE ENTREPRENØR SERVICE ApS

CVR-nr:

19992330

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

800 000

NACE-branche

289200 Fremstilling af maskiner til råstofindvindingsindustrien samt bygge og anlæg

Startdato:

19-03-1997

Ledelse/Administration
Viser 4 af 6
Proff logo
Alternative nummerformater

97182244

97 18 22 44

9718 2244

97 182 244