Om firmaet

Hos Boxdepotet Horsens kan du leje et depotrum. Vi har mange forskellige rum, i forskellige størrelser. Alle vores rum er opvarmet med gulvvarme, og sikkerheden er i top. Vi har depotrumsstørrelser fra ca. 4 m3 og op til 40 m3+.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
71 74 76...
Adresse

Stensballegaardvej 14

8700 Horsens

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

7:00 - 22:00

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hos Boxdepotet Horsens kan du leje et depotrum. Vi har mange forskellige rum, i forskellige størrelser. Alle vores rum er opvarmet med gulvvarme, og sikkerheden er i top. Vi har depotrumsstørrelser fra ca. 4 m3 og op til 40 m3+.

Yderligere information

Alle depotrum er opvarmet via gulvvarme, så der altid er en fast temperatur på 10-15 grader. På den måde er alle dine ejendele i sikker forvaring under opbevaring, og du behøver ikke at bekymre dig om fugt, skimmel eller jordslået tøj og lignende.

For at du kan føle dig så tryg som muligt ved at opbevare dine ting hos Boxdepotet, har vi udendørs og indendørs videoovervågning døgnet rundt, og vi har vagtværn tilkoblet vores overvågningsservice. Boxdepotets medarbejdere holder løbende opsyn med faciliteterne, så vi er med til at sikre en høj grad af sikkerhed og kontrol med vores opbevaringsrum.

Du kan tilgå dit depotrum hos Boxdepotet på de tidspunkter, der passer dig, da vi har åbent alle dage kl. 07-22. I dette tidsrum kan du også kontakte os på telefon og mail. Af sikkerhedsmæssige årsager har vi lukket om natten.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Boxdepotet Horsens

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Boxdepotet Horsens findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Stensballegaard Gods

CVR-nr:

40217614

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

682040 Udlejning af erhvervsejendomme

021000 Dyrkning af træer og andre skovbrugsaktiviteter

Startdato:

01-01-2019

Ledelse/Administration
Jannik Ahlefeldt-Laurvig

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Opbevaringsdepoter, Opbevaringsløsning, Eventcontainer, Boxrum, Boblefolie, Fabriksflytninger, Stålcontainer, Flytteforretning, Flyttecontainer, Lukkede trailere, depotudlejning, Opbevaringscontainer, Flyttevirksomheder, Flyttetrailer, sidedørscontainer, Opbevaringsplads, Kranlager, Lagerhoteller, Flyttemænd, Skibscontainer, Firmaflytninger, Containerudlejning, arkivopbevaring, Erhvervsflytning, Flytte, Dækopbevaring, Box it, opbevaringshal, Discount opbevaring, trailerudlejning, Plastkasser, opbevaringsrum, Boxdepot, Flytteboks, Opvarmede depotrum, trailer, Møbelopbevaring, Pulterrum, Ekstra plads, Trailere, Flyttekasser, Bobleplast, Flytteforretninger, Containere, Europaflytninger, flyttefirma, Indlandsflytninger, Flytteopbevaring, Flytteboxen, Flyttevirksomhed, Frysecontainer, Klaverflytning, Metalcontainer, Korttidsleje, Lejlighedsflytninger, Pulterkammer, Privatflytning, Lagre, flytning, Skibscontainere, Priser på opbevaring, Kontorfællesskab, Ekstra lager, Flytteservice, opbevaring, Self Storage, Midlertidige lagre, Oplagring, Lagerlokale, Kølecontainer, Sikker opbevaring, Container, Flyttemand, Lageropbevaring, lagerhotel, Kunstopbevaring, Flyttetrailere, lager, Sækkevogne, Flyttetæpper, Lagerhaller, lagerrum, Opbevaringskasser, Containerleje, Silkepapir, Kontorhotel, Opmagasinering, Bølgepap, Udlejning af lokaler, Indpakningsplast, Flyttefirmaer, Containersalg, Dækcontainer, Værktøjscontainer, Webshoplager, opbevaringsdepot, Flyttekasse, lukket trailer, Foldekasser, depotrum
Alternative nummerformater

71747679

71 74 76 79

7174 7679

71 747 679