Om firmaet

  Boutique Dor - Lyngbys Juvel & Urhus er en forretning med en hyggelig atmosfære, som ligger i Lyngby Storcenter i Kgs. Lyngby. Boutique Dor er i dag en familievirksomhed med veluddannede medarbejdere, som bestræber sig på, at...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  45 88 71...
  Adresse

  Lyngby Storcenter 1, st. sal. 14

  2800 Kongens Lyngby

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Boutique Dor - Lyngbys Juvel & Urhus er en forretning med en hyggelig atmosfære, som ligger i Lyngby Storcenter i Kgs. Lyngby. Boutique Dor er i dag en familievirksomhed med veluddannede medarbejdere, som bestræber sig på, at have smykker og ure i alle prislag, så vi kan tilbyde vore kunder et bredt sortiment.

  Generel beskrivelse

  Boutique D'or - Lyngby's Juvel & Urhus er en forretning med en hyggelig atmosfære, som ligger i Lyngby Storcenter i Kgs. Lyngby.

  Vi har eksisteret i over 25 år, og har derfor oparbejdet et stort kendskab ti,l hvad der rører sig inden for smykkemoden og nye designs.

  Boutique D'or er i dag en familievirksomhed med 9 veluddannede medarbejdere, som bestræber sig på at have smykker og ure i alle prislag, så vi kan tilbyde vore kunder et bredt sortiment.

  Vi kan også tilbyde gravørarbejde fra eget værksted samt reparationer af både smykker og ure. Vi har i dag også produktion af egne smykkeserier med ombytningsret. Vores motto er - vi sælger ikke en vare, men vi sælger glæde.

  Vi lægger stor vægt på både kvalitet, design og yde en god service for vore kunder.

  Besøg gerne vores hjemmeside www.boutiquedor.dk

  Produkter

  Vi forhandler blandt andet følgende mærker/design:

  I.S. Design: Hvert eneste smykke udføres som håndarbejde så det får sin egen individualitet.

  I.S. Design garanterer, at smykkerne er af høj håndværksmæssig kvalitet.

  Smykker fra SC - Dansk design og håndværk samt smykker fra de kendteste og bedste smykkehuse, hvor håndværks-traditioner og smukt nutidigt design er nøgleordene.....

  PER BORUP DESIGN Et smykkes skønhed kan hverken vejes eller måles. Skønheden tiltrækker og holder opmærksomheden fanget betingelsesløst. Den er det håndgribelige element, der bringer formen og materialet i balance, så smykket bliver uimodståeligt.

  Fusion er en ny ring fra Georg Jensen designet af Nina Koppel. Navnet Fusion symboliserer en dynamisk sammensmeltning af forskellige elementer. En fusion kan også opfattes som en aktiv handling i det ejeren selv tager initiativet til at vælge sin egen personlige kombination af de seks basisringe. Fusion er mystik og enkelhed forenet på den smukkeste tænkelige måde.

  Vi forhandler flere forskellige kvalitetsmærke i ure.

  Blandt andet kan nævnes

  - Omega

  - Rado

  - Longines

  - Skagen Designs

  - Ole Mathiesen Copenhagen

  - Tissot, Certina, Calvin Klein

  - og mange flere

  Ydelser

  Vi kan også tilbyde gravørarbejde fra værksted samt reparationer af både smykker og ure.

  Vi har i dag også produktion af egne smykkeserier med 5 års ombytningsret. Vores motto er - vi sælger ikke kun en vare, men vi sælger også glæde.

  Supplerende oplysninger

  Om perler - Sådan skabes Kyoto kulturperler - Havets juvel Kyoto kulturperler skabes i det lune vand ved Japans kyster...........

  Diamantens slibning Ordet diamant stammer fra det græske ord uovervindelig. I det antikke Grækenland opfattedes diamanterne som stjernesplinter eller som guds tårer.

  Læs mere på vores hjemmeside herom...

  Kom indenfor i butikken og se flere modeller eller kig på vores hjemmeside for yderligere oplysninger.

  Generel beskrivelse

  Vi er en forretning med en hyggelig atmosfære, som ligger i Lyngby Storcenter. Vi har eksisteret i over 40 år, og har derfor oparbejdet et stort kendskab til hvad der rører sig inden for smykkemoden & nye designs. Vi tilbyder gravør arbejde fra eget værksted samt reparationer af både smykker og ure. Vi har i dag også produktion af egne smykkeserier med ombytningsret. Vores motto er - vi sælger ikke en vare, men vi sælger

  glæde. Se mere på www.boutiquedor.dk

  Boutique D'ors valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Boutique D'or

  Omsætning

  4 077 tkr

  Afkastningsgrad

  5.23 %

  Antal ansatte

  9

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Boutique D'or findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  OLUF JOHANSEN'S EFTF. GULD OG SØLVSMEDIE ApS

  CVR-nr:

  87808319

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  477700 Detailhandel med ure, smykker og guld- og sølvvarer

  Selskabskapital

  130 000

  Startdato:

  27-12-1977

  Ledelse/Administration
  Jesper Meyer

  Direktør

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  45887102

  45 88 71 02

  4588 7102

  45 887 102