Om firmaet

Borregaards Malerfirmakan hjælpe dig med alle typer maleropgaver i hele Midtjylland. Vi tilgår alle opgaver med nysgerrighed, et enormt drive og høj faglighed. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af - vi går ikke på kompromis!

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
23 41 63...
Adresse

Toftevej 5

8464 Galten

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Borregaards Malerfirmakan hjælpe dig med alle typer maleropgaver i hele Midtjylland. Vi tilgår alle opgaver med nysgerrighed, et enormt drive og høj faglighed. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af - vi går ikke på kompromis!

Få en kvalitetsbevidst maler til dit projekt

Leder du efter en dygtig maler? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Borregaards Malerfirma er vi en familievirksomhed, som har en stor interesse for alt inden for malerservice. Vores maler står derfor klar til at realisere dine ønsker, uanset om du er i gang med en større renovering, eller hvis dit hjem blot trænger til et friskt pust.

Hos Borregaards Malerfirma udfører vi opgaver for både private kunder og erhvervskunder i hele Midtjylland, herunder Aarhus, Skanderborg, Silkeborg og Randers. For os er det vigtigt, at du bliver tilfreds med det endelige resultat, og derfor tager arbejdet udgangspunkt i en samtale, hvor vi snakker om dine ønsker og behov. Du kan derfor være sikker på, at vores malermester udfører det planlagte arbejde med afsæt i høj service, erfaring og professionalisme.

Borregaards Malerfirmas valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Borregaards Malerfirma

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Borregaards Malerfirma findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

BORREGAARDS MALERFIRMA

CVR-nr:

28900600

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

433410 Malerforretninger

Startdato:

01-06-2020

Ledelse/Administration
Michal Coutinho Kuntz Borregaard

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

23416342

23 41 63 42

2341 6342

23 416 342