Om firmaet

  BOLIQ Ejendomsadministration ApS er et administrationsselskab der er målrettet til ejendomsejere af både bolig- og erhvervsejendomme, I/S og K/S selskaber, andelsboligforeninger og ejerforeninger. Vores firma er skabt som et...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  87 32 42...
  Adresse

  Voldbjergvej 14A, 2. sal.

  8240 Risskov

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  BOLIQ Ejendomsadministration ApS er et administrationsselskab der er målrettet til ejendomsejere af både bolig- og erhvervsejendomme, I/S og K/S selskaber, andelsboligforeninger og ejerforeninger. Vores firma er skabt som et alternativ til de store administrationsfirmaer hvor man ofte ender bagerst i køen. Vi tilbyder personlig og professionel administration af dit selskab i København, Aarhus eller andetsteds i Danmark, hvor vores service er skræddersyet og tilpasset efter netop dine behov.

  Supplerende oplysninger

  Vi tilbyder udarbejdelse af årsregnskab, budget, lejekontrakter, genudlejning, flyttesyn, kontakt til forsikringsselskabet og mange andre services til din administration af ejendomme, hvad end det er boliger eller erhvervsejendomme.

  Til din ejer/andelsboligforening tilbyder vi professionel administration, deriblandt udførelse af opgaver som udarbejdelse af regnskab og budget, deltagelse i generalforsamlinger, daglig hjælpe til bestyrelsen, samt hjælp ved ejerskifte.

  Styrer du desuden en lille eller mellemstor virksomhed - som et gartneri, en lægepraktik, en butik eller noget helt fjerde - tilbyder vi bogføringssservice, sådan at du altid ved hvad din virksomhed er værd. Du får et samlet indtryk af dine indtægter, udgifter, driftsomkostninger, værdien af dit varelager og inventar med mere.

  Boliq Ejendomsadministration ApSs valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Boliq Ejendomsadministration ApS

  Omsætning

  2 744 tkr

  Afkastningsgrad

  40.53 %

  Antal ansatte

  5

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Boliq Ejendomsadministration ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  BOLIQ EJENDOMSADMINISTRATION ApS

  CVR-nr:

  28674112

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Selskabskapital

  375 000

  NACE-branche

  683210 Administration af fast ejendom på kontraktbasis

  Startdato:

  12-12-2006

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  87324252

  87 32 42 52

  8732 4252

  87 324 252